ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Ενώνει τις δυνάμεις της με το Mediterranean College για την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων

Η εταιρία ξεκίνησε μία στρατηγική συνεργασία με το Mediterranean College με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της απασχολησιμότητας των νέων.

Πάντα εξωστρεφής και δίπλα στους νέους που αποτελούν τους επαγγελματίες του μέλλοντος, η ALUMIL ξεκίνησε μία στρατηγική συνεργασία με το Mediterranean College, το πρώτο ιδιωτικό αγγλόφωνο κολλέγιο στην Ελλάδα.

Στόχος της σύμπραξης είναι η ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των σπουδαστών και σπουδαστριών του Κολλεγίου, η δικτύωση και αποκατάστασή τους, καθώς και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της απασχολησιμότητας μέσα από τις ακόλουθες δράσεις:

  • Guest lectures από στελέχη της ALUMIL σε φοιτητές/φοιτήτριες του Mediterranean College.
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών/φοιτητριών του Κολλεγίου στις εγκαταστάσεις της ALUMIL.
  • Συμμετοχή της ALUMIL στο Employability Fair του Κολλεγίου και πρόσβαση φοιτητών/φοιτητριών στα job openings της εταιρείας.
  • Πρακτική άσκηση φοιτητών/φοιτητριών σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας.

Το πρώτο guest lecture από στελέχη της ALUMIL πραγματοποιήθηκε κατά την εναρκτήρια εβδομάδα του προγράμματος σπουδών της Σχολής Μηχανικών. Πρωτοετείς φοιτητές/φοιτήτριες των ειδικοτήτων Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανολόγων Μηχανικών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διαδικασία προσλήψεων που εφαρμόζει η ALUMIL και να συζητήσουν για το παρόν και το μέλλον των συγκεκριμένων επαγγελμάτων, τις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις, καθώς και τα εφόδια που χρειάζεται ένας νέος μηχανικός για να είναι ανταγωνιστικός στην αγορά.

Η σύμπραξη της ALUMIL με το Mediterranean College είναι μια ουσιαστική συνεργασία με εξαιρετικές προοπτικές και πολλαπλά οφέλη, καθώς συμβάλλει στην προετοιμασία των νέων για τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας και την ενίσχυση της απασχολησιμότητας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης μέσα από την προσέλκυση νέων ταλέντων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.