ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ισχυρή γνωσιακή βάση προς όφελος των συνεργατών της

Η ευρεία γκάμα τεχνικών καταλόγων και εντύπων έχει αναπτυχθεί για να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος των συνεργατών της ALUMINCO.

Η ALUMINCO επενδύσει στις σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της. Γι’ αυτό και έχει δομήσει μια ισχυρή γνωσιακή βάση, η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνει και να αναβαθμίζει τη δουλειά τους, να διευρύνει την τεχνογνωσία τους και συνεπώς να ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ παραγωγού κατασκευαστή.

Η ευρεία γκάμα τεχνικών καταλόγων και εντύπων έχει αναπτυχθεί για να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος των συνεργατών της ALUMINCO στην καθημερινή επιδίωξη για ποιοτικές κατασκευές και ανταγωνιστικά προϊόντα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.