ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Εβδομάδα εκπαίδευσης στην Ευκαρπία!

Σύμβουλοι από θυγατρικές εταιρείες της ALUMIL φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και συμμετείχαν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Architectural Aluminium Academy.

Έντεκα νέοι Σύμβουλοι από τις θυγατρικές της ALUMIL σε Βοσνία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Κροατία συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης που πραγματοποιήσαμε η εταιρεία στις εγκαταστάσεις της στην Ευκαρπία, σε συνεργασία με την Architectural Aluminium Academy.

Στόχος της εκπαίδευσης ήταν οι νέοι συνάδελφοι να γνωρίσουν τη γκάμα των προϊόντων και να ενημερωθούν για τη διαδικασία υποστήριξης μεγάλων έργων, αποκτώντας τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των ρόλων τους.

Μέσα από ομαδικά εργαστήρια, διαδραστικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά κουίζ, οι νέοι ALUMILers βίωσαν μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία, καλλιεργώντας παράλληλα την ομαδικότητα και τη συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Η δυναμική ελληνική εταιρεία με την παγκόσμια παρουσία επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση των ανθρώπων της μέσα από νέες μεθόδους και καινοτόμα εργαλεία, συμβάλλοντας στην ατομική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.