ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Εβδομάδα εκπαίδευσης στην Ευκαρπία!

Σύμβουλοι από θυγατρικές εταιρείες της ALUMIL φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και συμμετείχαν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Architectural Aluminium Academy.

Έντεκα νέοι Σύμβουλοι από τις θυγατρικές της ALUMIL σε Βοσνία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Κροατία συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης που πραγματοποιήσαμε η εταιρεία στις εγκαταστάσεις της στην Ευκαρπία, σε συνεργασία με την Architectural Aluminium Academy.

Στόχος της εκπαίδευσης ήταν οι νέοι συνάδελφοι να γνωρίσουν τη γκάμα των προϊόντων και να ενημερωθούν για τη διαδικασία υποστήριξης μεγάλων έργων, αποκτώντας τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των ρόλων τους.

Μέσα από ομαδικά εργαστήρια, διαδραστικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά κουίζ, οι νέοι ALUMILers βίωσαν μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία, καλλιεργώντας παράλληλα την ομαδικότητα και τη συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Η δυναμική ελληνική εταιρεία με την παγκόσμια παρουσία επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση των ανθρώπων της μέσα από νέες μεθόδους και καινοτόμα εργαλεία, συμβάλλοντας στην ατομική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button