ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

IDECO: Νέο πρωτοποριακό σύστημα κάθετης plisse σήτας OPALIUM

Το νέο σύστημα σήτας OPALIUM της IDECO είναι ένα σύστημα κάθετης κίνησης με πανί plisse χωρίς ελατήρια επαναφοράς.

Η IDECO δραστηριοποιείται στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων από το 1991. Έκτοτε συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς, εστιάζοντας στην κυκλοφορία καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και τους συνεργάτες της στην ελληνική, ευρωπαϊκή, καθώς και παγκόσμια αγορά. Το νέο σύστημα σήτας OPALIUM της IDECO είναι ένα σύστημα κάθετης κίνησης με πανί plisse χωρίς ελατήρια επαναφοράς.

Η λειτουργία του καινοτόμου συστήματος της IDECO δε βασίζεται στον συνηθισμένο μηχανισμό επαναφοράς με ελατήρια, αλλά χρησιμοποιεί ένα έξυπνο τρόπο, κλείνοντας και ανοίγοντας εύκολα ακόμα και από παιδιά και ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επιπρόσθετα, η ύπαρξη των δύο πλευρικών τροχαλιών δεξιά και αριστερά 6 χιλ. από το έδαφος και η πάνω τροχαλία στον οδηγό ολίσθησης, μηδενίζουν την τριβή των σχοινιών και αυξάνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη διάρκεια ζωής της σήτας.

Όσον αφορά στην τοποθέτηση, η νέα σήτα OPALIUM προσφέρει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, επιτρέποντας στον επαγγελματία να γλυτώσει κόπο και χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button