ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Κορυφαία πιστοποίηση για το Crystalline® από το CSTB Centre Scientifique et Technique du Bâtiment

Το σύστημα στήριξης υαλοπίνακα Crystalline® έλαβε κορυφαία πιστοποίηση από το CSTB Centre Scientifique et Technique du Bâtiment, τον γαλλικό εθνικό οργανισμό.

Οι διεθνείς πιστοποιήσεις για τα προϊόντα της ALUMINCO αποτελούν μια σταθερή επιβεβαίωση της κορυφαίας ποιότητας και της τεχνολογίας αιχμής που χρησιμοποιεί.

Πρόσφατα, το σύστημα στήριξης υαλοπίνακα Crystalline® επιβεβαίωσε την ισχυρή εξωστρέφειά του, ξεχωρίζοντας για τη μοναδική του σχεδίαση, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, προσφέροντας καινοτομίες που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες.

Το Crystalline® έλαβε κορυφαία πιστοποίηση από το CSTB Centre Scientifique et Technique du Bâtiment, τον γαλλικό εθνικό οργανισμό που παρέχει υπηρεσίες έρευνας και καινοτομίας, παροχής συμβουλών, δοκιμών, εκπαίδευσης και πιστοποίησης στον κατασκευαστικό κλάδο.

Με τη γαλλική πιστοποίηση, διανοίγονται νέες προοπτικές για συμμετοχή σε έργα σύμφωνα με τις αρχές των γαλλικών προτύπων και προδιαγραφών. Ειδικά τα απαιτητικά έργα που πιστοποιούνται κατά CSTB, επιδεικνύουν και αποδεικνύουν για την ALUMINCO, το επίπεδο έρευνας και κατασκευαστικής αριστείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.