ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DUROSTICK DS-POLYMER: Σφραγιστικό νέας τεχνολογίας 32 αποχρώσεων

Προσφέρεται για πληθώρα καθημερινών εφαρμογών σε κουφώματα και απεριόριστες άλλες χρήσεις!

Το DUROSTICK DS-POLYMER είναι ένα ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό υλικό νέας τεχνολογίας, άοσμο, χωρίς διαλύτες, κυκλοφορεί δε σε 32 επιλεγμένες αποχρώσεις. Προσφέρει υψηλή συγκολλητική δύναμη με παράλληλη ελαστικότητα, αντοχή στις ακτίνες UV, στην υγρασία, στο όξινο και αλκαλικό περιβάλλον. Δεν κιτρινίζει, είναι αντιμουχλικό, άφλεκτο, βάφεται, διατηρεί την αρχική του ελαστικότητα και προσφύεται σε πορώδεις και μη επιφάνειες χωρίς αστάρι.

Το DS-POLYMER προσφέρεται για πληθώρα εφαρμογών σε εσωτερικoύς και εξωτερικούς χώρους, όπως:

  • Κατασκευές κουφωμάτων: Στήριξη και στεγανοποίηση περιμετρικά σε κάσες από αλουμίνιο, ξύλο, PVC.
  • Είδη υγιεινής: Στεγανοποίηση αρμών σε μπανιέρες, νιπτήρες, αξεσουάρ μπάνιου, στήριξη λεκανών, αρμολόγηση της συμβολής σοβατεπί με πλακάκι δαπέδου.
  • Έπιπλα κουζίνας: Στεγανοποίηση σε πάγκους κουζίνας και νεροχύτες.
  • Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις: Στήριξη πλαστικών μεταλλικών καναλιών καλωδίων, ηλεκτρολογικών κουτιών και πινάκων.
  • Καθρέπτες: Στήριξη επαργυρωμένων καθρεπτών.
  • Οικοδομικές εργασίες: Σφράγιση και επισκευαστική συγκόλληση κάθε είδους μαρμάρου και πέτρας. Κατάλληλο για ελαστική σφράγιση αρμών σε τοίχους από γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, σκυρόδεμα, σοβά καθώς και πολυκαρμπονικά φύλλα.
Το DS-POLYMER κυκλοφορεί σε 32 έτοιμες αποχρώσεις.

XΡΗΣΗ
1. Προετοιμασία επιφάνειας: Το υπόστρωμα να είναι σταθερό, καθαρό, χωρίς σκόνες και λάδια. Σαθρά σημεία αρμών απομακρύνονται με στοκαδόρο.
2. Εφαρμογή: Τοποθετούμε τη φύσιγγα στο ειδικό πιστόλι προώθησης βαρέως τύπου DUROSTICK, κόβουμε το ακροφύσιο λοξά και οδηγώντας τη φύσιγγα υπό γωνία 45° ως προς τον άξονα του αρμού, γεμίζουμε χωρίς να εγκλωβίζεται αέρας. Η χρήση χαρτοταινίας στα όρια του αρμού διευκολύνει τη σωστή οριοθέτηση του σφραγιστικού. Η λείανση του αρμού επιτυγχάνεται εντός 20 λεπτών με το δάκτυλο εμβαπτισμένο σε νερό. Τυχόν υπολείμματα απομακρύνονται με βρεγμένο σφουγγάρι.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Τουλάχιστον η μία εκ των δύο προς συγκόλληση επιφανειών να είναι πορώδης, δεν είναι κατάλληλο για συγκολλήσεις, σφραγίσεις σε πολυαιθυλένιο (PE), πολυπροπυλένιο (PP), τεφλόν και ενυδρεία. Συνιστάται το βάθος του αρμού να προσδιορίζεται στο ήμισυ του πλάτους του, ενώ ρυθμίζεται με κορδόνι πλήρωσης αρμών από διογκωμένο πολυαιθυλένιο και, εάν δεν υπάρχει, με διογκωμένη πολυστερίνη.

Δείτε το τεχνικό φυλλάδιο του προϊόντος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.