ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Architectural Aluminium Academy: Ξεκινά το πρόγραμμα «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» στα Χανιά

Πολύ σύντομα ξεκινά ο Α’ κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος (50 διδακτικές ώρες) της Architectural Aluminium Academy στα Χανιά.

Ξεκινά λίαν συντόμως (21/01) στα Χανιά ο Α’ κύκλος του ταχύρρυθμου επιμορφωτικού προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών», το οποίο υλοποιείται από την Architectural Aluminium Academy και υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών).

Μέσα σε 50 διδακτικές ώρες και με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών της Ακαδημίας, οι εκπαιδευόμενοι θα επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και θα αναπτύξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες σε σημαντικά θέματα, όπως το νομοθετικό πλαίσιο των δομικών κατασκευών αλουμινίου, την οργάνωση και διαχείριση των πόρων παραγωγής των επιχειρήσεων, τα ενεργειακά πιστοποιητικά και την ορθή εγκατάσταση και αποξήλωση κουφωμάτων.

Εφόσον οι συμμετέχοντες ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα και λάβουν το δίπλωμά τους από την Ακαδημία, μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης από τρίτο ανεξάρτητο φορέα, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη δυναμική τους στην αγορά. Γιατί ένας πιστοποιημένος κατασκευαστής είναι ένας αξιόπιστος επαγγελματίας με ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα που θα βρουν εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button