ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

G-U: Ελευθερία σχεδιασμού και ασφάλεια έως RC3 με τον μηχανισμό ALU-JET 10

Μία κορυφαία επιλογή στους υψηλής ποιότητας μηχανισμούς κουφωμάτων αλουμινίου έρχεται από την G-U.

Κατά την ανάπτυξη του νέου μηχανισμού ALU-JET 10 για παράθυρα αλουμινίου, η G-U εστίασε στα θέματα της ασφάλειας και της αρθρωτής δομής, καθώς και την αποτελεσματική και εύκολη τοποθέτηση από τον επαγγελματία.

Ο μηχανισμός ALU-JET ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που σημαίνει ότι πληροί τα υψηλότερα στάνταρ για παράθυρα. Το κεντρικό σύστημα κλειδώματος του ALU-JET είναι η αρθρωτή βάση μέσω της οποίας υποστηρίζονται και πιο ειδικές τυπολογίες ενός παραθύρου όπως παράλληλα-προβαλλόμενα, περιστρεφόμενα κ.λπ.

Χαρακτηριστικά ALU-JET 10

  • Υποστήριξη φύλλων έως 300 κιλά
  • Παραμετροποίηση αντιδιαρρηκτικής προστασίας: Επιπρόσθετα σημεία κλειδώματος μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε θέση της ντίζας
  • Συμβατός με όλους τους τύπους ανοίγματος
  • Ομοιόμορφες οπές διάτρησης Ø10 χιλ. στη ντίζα
  • Κλειδώματα ασφαλείας για απαιτήσεις αντιδιαρρηκτικής προστασίας από βασική έως RC3 σύμφωνα με το πρότυπο EN 1627
  • Αποδοτικότητα στην τοποθέτηση (τοποθέτηση γωνίας χωρίς χρήση εργαλείων, μία μόνο συνεχόμενη ντίζα για κάθε πλευρά φύλλου, σταθερό μήκος ντίζας στην πλευρά μεντεσέδων και στην κάτω πλευρά)

Υψηλή ασφάλεια επιπέδου RC3

Για την επίτευξη κορυφαίας ασφάλειας επιπέδου RC3 απαιτούνται μόνο τρία επιπρόσθετα εξαρτήματα πέρα από τα βασικά εξαρτήματα της προϊοντικής οικογένειας UNI-JET.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button