ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Ηλιοπροστασία & ενεργειακή απόδοση με το σύστημα σκίασης E66!

Τα χαρακτηριστικά του Ε66 της ETEM εξασφαλίζουν μεγάλη άνεση στους χρήστες του κτιρίου, καθώς και μείωση του ενεργειακού κόστους.

Το σύστημα σκίασης E66 της ETEM είναι σχεδιασμένο να παρέχει ηλιοπροστασία, να βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση και να επιτρέπει τον έλεγχο του φυσικού φωτισμού στο εσωτερικό ενός κτιρίου.

Προσφέρει αποτελεσματικό έλεγχος της φωτοπερατότητας και των ηλιακών κερδών που διέρχονται μέσα από τα παράθυρα και είναι κατάλληλο τόσο για νέα έργα όσο και ανακαινίσεις.

Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού περιλαμβάνουν ευρεία γκάμα περσίδων, με μεγάλη ποικιλία τρόπων ανάρτησης. Επίσης υπάρχει η επιλογή μεταξύ σταθερών και κινητών περσίδων, ενώ ο επαγγελματίας θα εκτιμήσει την εύκολη εγκατάστασή του που τον γλυτώνει από άσκοπο κόπο και χρήματα.

Το E66 με μία ματιά!

  • Δομική ευστάθεια
  • Ποιότητα
  • Φυσικός αερισμός
  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση
  • Κομψή όψη
  • Λύσεις κατά παραγγελία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.