ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΛΙΠΥΚΑ: Webinar για την πυροπροστασία από φωτιά οφειλόμενη σε ηλεκτρικά αίτια

Την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 - 18:15 πραγματοποιείται το online σεμινάριο του ΕΛΙΠΥΚΑ με θέμα «Πυροπροστασία Κτιρίων από φωτιά οφειλόμενη σε ηλεκτρικά αίτια».

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ) διοργανώνει webinar με τίτλο «Πυροπροστασία Κτιρίων από φωτιά οφειλόμενη σε ηλεκτρικά αίτια», την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 – 18:15.

Θεματολογία:

  • Νομοθεσία για τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις που αφορά και την πυροπροστασία, Γιώργος Σαρρής
  • Εισαγωγή στα μέτρα προστασίας από πυρκαγιά όπως ορίζεται από την Ισχύουσα Νομοθεσία Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων σύμφωνα με την Υ.Α. 101195/2021, Αντώνης Σαλευρής
  • Συμμόρφωση προϊόντων για θέματα ηλεκτρικής ασφάλειας & απαιτήσεις σήμανσης CE στο ηλεκτρολογικό υλικό, Καθηγητής Γιάννης Γκόνος
  • Συμβολή των καλωδίων στην πυροπροστασία των κτιρίων, Παναγιώτης Κολιός
  • Προστασία κατασκευών από εκδήλωση πυρκαγιάς λόγω κεραυνού. Δρ. Νικόλας Κόκκινος
  • Η ασφαλιστική κάλυψη κτιρίων από φωτιά οφειλόμενη σε ηλεκτρικά αίτια, Χρήστος Παπανικολάου

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.