ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Κοντά στους συναδέλφους σε Θεσσαλονίκη και Χανιά

Η ΠΟΒΑΣ έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και θα συνεχίσει τις εποικοδομητικές συνεργασίες με φορείς και εταιρείες του κλάδου.

Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κατάρτιση των κατασκευαστών του κλάδου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ), Θεόφιλος Παγιάτης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος, Λάζαρος Ασλανίδης και ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παπαευθυμίου, παρευρέθηκαν στην έναρξη του νέου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος της Europa The Lab που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ επισκέφτηκε τα Χανιά και παρέστη στην ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος της Architectural Aluminium Academy που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανιών «Ο Ήφαιστος».

Παράλληλα, ο κ. Παγιάτης την ίδια μέρα απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γεώργιου Κώνστα  από την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» που αφορούσαν στην επαγγελματική κατάρτιση των συναδέλφων, το έργο της ΠΟΒΑΣ και τις ανάγκες σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η ΠΟΒΑΣ έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και θα συνεχίσει τις εποικοδομητικές συνεργασίες με φορείς και εταιρείες του κλάδου. Επιπροσθέτως ενθαρρύνει τη συμμετοχή όλων των Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου σε αντίστοιχα προγράμματα εκπαίδευσης, με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων και βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.