ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Τα συστήματά της στο εστιατόριο Culinaris Canteen του βιομηχανικού κέντρου Mind Park στη Σερβία

Σε ένα ακόμα διεθνές έργο τα συστήματα της ALUMIL κάνουν τη διαφορά, απογειώνοντας την αισθητική του κτιρίου!

Το Culinaris Canteen είναι ένα σύγχρονο εστιατόριο – κέντρο εκδηλώσεων που δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες εργαζόμενων και επισκεπτών στο βιομηχανικό – τεχνολογικό κέντρο Mind Park, στην κεντρική Σερβία.

Το εστιατόριο σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Bina Studio και αντικατοπτρίζει το όραμα πίσω από το Mind Park. Ξεχωρίζει για τις καθαρές γραμμές, τις έντονες γωνίες και το εντυπωσιακό σχήμα της οροφής του.

Στο Culinaris Canteen εγκαταστάθηκε το minimal σύστημα υαλοπετασμάτων SMARTIA M50 της ALUMIL που ενισχύει τον φυσικό φωτισμό και προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση, ενώ η πρόσοψη του κτιρίου επενδύθηκε με υψηλής ποιότητας συνθετικά πάνελ αλουμινίου (J Bond M7000), που χαρακτηρίζονται από φινίρισμα υψηλής αντοχής και συνεισφέρουν σε υψηλά επίπεδα ηχομείωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.