ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Τα Υπερανθεκτικά Χρώματά της στις εφαρμογές της THEMELIO SOFTWARE

Τα υπερανθεκτικά χρώματα των σειρών Prisma και Ammos είναι πλέον διαθέσιμα μέσα από τις ψηφιακές εφαρμογές της THEMELIO SOFTWARE.

Τα 50 Υπερανθεκτικά Ειδικά Χρώματα Πούδρας της ανανεωμένης συλλογής Prisma Collection της ΝΕΟΚΕΜ και οι 41 RAL Υπερανθεκτικές αποχρώσεις της συλλογής Ammos Collection, βρίσκονται πλέον στις desktop εφαρμογές PROFIL GOLD, SMART GOLD, στο Profil Εξοικονομώ, καθώς και στην εφαρμογή κοστολόγησης προσφορών για κινητά & tablet MYPROFIL στην κατηγορία «ΒΑΦΕΣ».

Στόχος της THEMELIO SOFTWARE είναι η δημιουργία προϊόντων που να καλύπτουν τις ανάγκες των κατασκευαστών κουφωμάτων τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά. Ο κατασκευαστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει έξυπνες και καινοτόμες λύσεις με σωστή σχέση κόστους και αποτελεσματικότητας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.