ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Στηρίζει με χορηγία την 1η ημερίδα BUILDING SHOW

Διαμορφωτές του σύγχρονου κτιριακού περιβάλλοντος θα βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη για να παρουσιάσουν τα σύγχρονα ποιοτικά έργα τους, με χορηγό την EXALCO.

Η EXALCO συμμετέχει ως χορηγός στην 1η ημερίδα BUILDING SHOW με θέμα «Ποιοτικά Έργα, Τεχνικές Εταιρείες & Σύγχρονο Εργοτάξιο» που διοργανώνει η εταιρεία ΚΤΙΡΙΟ Εκδόσεις, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/2/2023 στις 6:00 μ.μ. στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διαμορφωτές του σύγχρονου κτιριακού περιβάλλοντος, θα βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη για να παρουσιάσουν τα σύγχρονα, ποιοτικά έργα τους, καθορίζοντας τη νέα εποχή στις κατασκευές στη χώρα μας.

Η εκδήλωση στοχεύει να διαδώσει τη σημασία των επενδύσεων σε ποιοτικά κτίρια και να αναδείξει τον ρόλο των τεχνικών εταιρειών που κατασκευάζουν έργα, τα οποία συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος της χώρας.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, ο Φώτης Γιόφτσιος, Vice President & CEO της εταιρείας development TEN BRINKE Hellas, όπως και ο Πρόεδρος της εταιρείας Blend Development & Consulting SA, Δημήτρης Καλλιτσάντσης που θα αναφερθεί στην εξέλιξη του κλάδου των τεχνικών εταιρειών από την δεκαετία του ’80 έως σήμερα.

Θα γίνει παρουσίαση έργων πολύ σημαντικών τεχνικών εταιρειών και θα ακολουθήσει ένα ενδιαφέρον σαλόνι συζήτησης, μεταξύ επώνυμων επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικές με τα ποιοτικά κτίρια, τις τεχνικές εταιρείες και τα σύγχρονα εργοτάξια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.