ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

HERMIS: Παράδοση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας στην EXALCO

Σκοπός της παράδοσης είναι τα μηχανήματα να αποτελέσουν μέρος της εκπαίδευσης και επίδειξης των συστημάτων της EXALCO σε κατασκευαστές αλουμινίου.

Η δυναμική εταιρεία στον χώρο της κατασκευής μηχανημάτων επεξεργασίας μετάλλων HERMIS ολοκλήρωσε την παράδοση προηγμένου εξοπλισμού στη Βιομηχανία Αλουμινίου EXALCO.

Σκοπός της παράδοσης είναι τα μηχανήματα να αποτελέσουν μέρος της εκπαίδευσης και επίδειξης των συστημάτων της EXALCO σε κατασκευαστές αλουμινίου. H HERMIS είναι μεταξύ των δυναμικότερων εταιρειών στον χώρο των μηχανημάτων προφίλ αλουμινίου και μεταξύ των κορυφαίων στην κατεργασία CNC μηχανημάτων.

Τα μηχανήματα της HERMIS φημίζονται για την αξιοπιστία τους, την ευκολία στον χειρισμό τους και την ικανότητά τους να παράγουν υπό τις σκληρότερες συνθήκες, καθώς είναι φτιαγμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς αλουμινίου.

Η εταιρεία HERMIS ευχαρίστησε την ΕXALCO για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση της στα μηχανήματά της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.