ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Μεγάλη συμμετοχή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας!

Άκρως επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΕΝΚΑΣ που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο «TERRA VERDE» στη Νίκαια.

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και υψηλή συμμετοχή του κόσμου στη μεγάλη συνάντηση του Κλάδου με Οικοδεσπότη την ΕΝΚΑΣ Πειραιά (Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου), πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την Κοπή της Πίτας.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Πολυχώρου «TERRA VERDE» συναντήθηκαν καλεσμένοι συνάδελφοι μέλη της Ένωσης, στελέχη του Κλάδου από τη Βιομηχανία και το εμπορικό δίκτυο, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων και Σωματείων.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του Action24, Άννα Λιβαθυνού, η οποία έδωσε τον δικό της τόνο στην εκδήλωση. Τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό επίσημοι καλεσμένοι όπως:

  • Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ και μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ, Θεόφιλος Παγιάτης
  • Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γεώργιος Παπαμανώλης
  • Ο κ. Ιωάννης Τραγάκης, μέλος της Βουλής των Ελλήνων
  • Ο Γ. Γραμματέας της ΠΟΕΒΥ και Γ. Γραμματέας ΣΕΥΑΠΠ, Εμμανουήλ Σηφάκης
  • Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών Πειραιώς, Ιωάννης Παγκράτης
  • Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιά, Δημήτρης Σαμιωτάκης
  • Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής, Μιχάλης Ιωαννίδης

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ENKAΣ Πειραιά, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, καθώς και τους χορηγούς, οι οποίοι με τη συμβολή τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της μεγάλης γιορτής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.