ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: Κλειδαριές Πολλαπλών Κλειδωμάτων με υπεροχή πολλών σημείων!

Η κορυφαία στον χώρο της εταιρεία DOMUS προσφέρει στον επαγγελματία μία ευρεία γκάμα επιλογών σε επίπεδο Κλειδαριών Πολλαπλών Κλειδωμάτων που καλύπτουν κάθε απαίτηση και ανάγκη.

Η DOMUS μία καταξιωμένη και με μεγάλη εμπειρία εταιρεία στον χώρο των εξαρτημάτων αλουμινίου διαθέτει μία ευρεία γκάμα επιλογών σε επίπεδο Κλειδαριών Πολλαπλών Κλειδωμάτων.

Οι λύσεις της πρωτοποριακής εταιρείας χαρακτηρίζονται από μοναδικά χαρακτηριστικά που τις ξεχωρίζουν από τα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς και τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Οι Κλειδαριές Πολλαπλών Κλειδωμάτων της DOMUS συνδυάζουν ασυναγώνιστη ασφάλεια για τον τελικό χρήστη και εύκολη τοποθέτηση χωρίς προβλήματα για τον επαγγελματία.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι καλύπτονται από την εγγύηση που φέρει το όνομα DOMUS που είναι συνώνυμο της ασυναγώνιστης ποιότητας, της μακροχρόνιας αντοχής και της υψηλής αντιδιαρρηκτικής προστασίας. Η DOMUS είναι εδώ για να κάνει τη διαφορά και με τις δικές της Κλειδαριές Πολλαπλών Κλειδωμάτων συνεχίζει την προσπάθειά της για έναν κόσμο ασφαλέστερο και αισθητικά ομορφότερο!

Ας δούμε αναλυτικά τις μοναδικές λύσεις της εταιρείας.

Χυτό αντίκρισμα

Το χυτό ρυθμιζόμενο αντίκρισμα διαθέτει στιβαρή κατασκευή και έχει κατάλληλο σχεδιασμό σώματος για λειτουργία με κλειδαριές με κάτω ίσια γλώσσα και μαχαιρωτή. Διαθέτει καλαίσθητα σχεδιασμένο πλαστι­κό καπάκι για την κάλυψη της τρύπας που κλειδώνει η κάτω γλώσσα της κλειδαριάς.

Η δυνατότητα για συγκράτηση του αντικρίσμα­τος με πεταλούδες προς αποφυγή τρυπήματος του προφίλ και η επιλογή της ρύθμισης της θέσης δεξιά -αριστερά, κάνουν εύκολη την τοποθέτηση. Το αντίκρισμα συγκρατείται και με κεντρική βίδα για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα. Διατίθεται σε φινί­ρισμα χρωμίου.

  • Προτείνεται για χρήση με κλειδαριές ασφαλείας πολλαπλών κλειδωμάτων.

Μαχαιρωτές 3 σημείων

Η κλειδαριά ασφαλείας μαχαιρωτή 3 σημείων, διαθέτει κλειδώματα με μαχαιρωτές γλώσσες και μπο­ρεί να τοποθετηθεί σε κάθε ανοιγόμενο προφίλ αλουμινίου.

Προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια διότι οι γλώσσες κλειδώματος «πέφτουν» 24 χιλ., μήκος αρκε­τό, ώστε να καλύπτουν με ασφάλεια και τα μεγαλύτερα διάκενα (φύλλου -κάσας) της πόρτας. Επιπλέον, και οι 3 γλώσσες είναι οι πιο στιβαρές της αγοράς.

Στην κεντρική κλειδαριά η άνω γλώσσα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αρι­στερή. Υπερέχει σε ευκολία τοποθέτησης διότι η κάσα της κεντρικής κλειδαριάς είναι μόλις 17,3 χιλ. και αυτό επιτρέπει ελευθερία ρύθμισης στην τοποθέτηση.

Το ύψος της κλειδαριάς είναι 2,25 μ. με δυνατότητα προσαρμογής. Το φινίρισμα του προσώπου και οι γλώσσες είναι χρώμιο.

  • Για περιοχές που έχουν υγρό κλίμα ή βρίσκονται κοντά σε θάλασσα, διατίθεται και με Inox (AISI 304) πρόσωπο.
  • Για το ελεύθερο άνοιγμα σε πόρτα με μεγάλη επισκεψιμότητα, διατίθεται και με μπίλια.

TOPGEAR 3 σημείων

Η κλειδαριά TOPGEAR 3 σημείων μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ανοιγόμενο προφίλ αλουμινίου camera europea και EURO16. Κλειδώνει με δύο πλήρεις περιστροφές στον κύλινδρο.

Μέσω ενός συστήματος γραναζιών και οδοντωτών κανόνων, ενεργοποιούνται οι τρεις γλώσσες, οι οποίες κλειδώνουν ταυτόχρονα, πετυχαίνοντας σφικτό βεντουζάρισμα της πόρτας για τέλεια ηχομόνωση και στε­γανότητα. Το κλειστό σώμα της κεντρικής κλειδαριάς προστατεύει τη σωστή λειτουργία του μηχανισμού.

Η άνω και η κάτω γλώσσα με το σχήμα σφήνας, επιτυγχάνουν την απόλυτη στεγανότητα στην πόρτα, ενώ για τη μέγιστη ασφάλεια όλες οι γλώσσες εκτείνονται 21,4 χιλ. Στην κεντρική κλειδαριά η άνω γλώσ­σα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή.

Υπερέχει σε ευκολία τοποθέτησης διότι η κάσα και των 3 κλειδωμάτων είναι μόλις 16 χιλ. και αυτό επιτρέπει ελευθερία ρύθμισης στην τοποθέτηση. Διαθέτει επιπλέον σύστημα ασφάλισης της κάτω γλώσσας της κεντρικής κλειδαριάς για μεγαλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία. Το ύψος της κλειδα­ριάς είναι 2,25 μ. με δυνατότητα προσαρμογής. Το φινίρισμα του προσώπου και οι γλώσσες είναι χρώμιο.

  • Για το ελεύθερο άνοιγμα σε πόρτα με μεγάλη επισκεψιμότητα, διατίθεται και με μπίλια.
  • Για προφίλ Eurogroove, διατίθεται και κλειδαριά TOPGEAR 3 σημείων με 16 χιλ. πρόσωπο.

TOPGEAR 5 σημείων

Η κλειδαριά TOPGEAR 5 σημείων μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ανοιγόμενο προφίλ αλουμινίου camera europea και EURO16. Κλειδώνει με δύο πλήρεις περιστροφές στον κύλινδρο.

Αποτελείται από την κεντρική κλειδαριά και έναν συνδυασμό από «ρόλλερ» και μανιτάρια για ρύθμιση και ασφάλεια της πόρτας. Η δύναμη στα σημεία κλειδώματος μεγιστοποιείται μέσω του συστήματος γρα­ναζιών και οδοντωτών κανόνων.

Λόγω των πολλών σημείων κλειδώματος, προσφέρει αυξημένη ηχομόνωση, θερμομόνωση και «βε­ντουζάρισμα» της πόρτας. Το κλειστό σώμα της κεντρικής κλειδαριάς προστατεύει τη σωστή λειτουργία του μηχανισμού.

Η κάτω γλώσσα της κεντρικής κλειδαριάς είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και σε όγκο από αντί­στοιχα προϊόντα της αγοράς και εκτείνεται 21,4 χιλ. Στην κεντρική κλειδαριά η άνω γλώσσα είναι ρυθ­μιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή.

Υπερέχει σε ευκολία τοποθέτησης διότι η κάσα της κεντρικής κλειδαριάς είναι μόλις 16 χιλ. και αυτό επιτρέπει ελευθερία ρύθμισης στην τοποθέτηση. Η ομαλή λειτουργία κατά το κλείδωμα καθιστά την κίνηση της κλειδαριάς αθόρυβη.

Το ύψος της κλειδαριάς είναι 2,25 μ. με δυνατότητα προσαρμογής. Το φινίρισμα του προσώπου και οι γλώσσες είναι χρώμιο.

  • Για το ελεύθερο άνοιγμα σε πόρτα με μεγάλη επισκεψιμότητα, διατίθεται και με μπίλια.
  • Για προφίλ Eurogroove, διατίθεται και κλειδαριά TOPGEAR 5 σημείων με 16 χιλ. πρόσωπο.
Πολύ σύντομα κοντά σας από την DOMUS και οι νέες κλειδαριές Πολλαπλών Κλειδωμάτων 40 χιλ.!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.