ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

IDECO: Το καινοτόμο σύστημα ROYAL PLUS κατοχυρώθηκε και στις ΗΠΑ

Η ελληνική εταιρεία προχώρησε στην απόκτηση σχετικής πατέντας ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ από τους αρμόδιους αμερικανικούς φορείς.

Η IDECO μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων από το 1991. Έκτοτε συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς, εστιάζοντας στην κυκλοφορία καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και τους συνεργάτες της στην ελληνική, ευρωπαϊκή, καθώς και παγκόσμια αγορά.

Η δυναμική ελληνική εταιρεία διαθέτει τα δικά της συστήματα αντικωνωπικής προστασίας που είναι πατενταρισμένα και σχεδιασμένα από το αρμόδιο σχεδιαστικό τμήμα κατά αποκλειστικότητα.

Η πορεία των προϊόντων της IDECO στη διεθνή αγορά εξασφαλίζεται με την κατοχύρωση πατεντών για τα προϊόντα αυτά σε διάφορες επιλεγμένες αγορές. Πρόσφατα, η ελληνική εταιρεία προχώρησε στην απόκτηση σχετικής πατέντας ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ από τους αρμόδιους αμερικανικούς φορείς, που αφορά σε αυτόνομο αντικωνωπικό σύστημα για σταθερό χαμηλό οδηγό. Το εν λόγω σύστημα χρησιμοποιείται στο δημοφιλές και καινοτόμο προϊόν της ROYAL PLUS.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.