ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το διαφημιστικό spot της απέσπασε 4 βραβεία στα Ermis Awards!

Το βραβευμένο spot της ALUMIL αναδεικνύει τη σημασία των ενεργειακών κουφωμάτων στη εξοικονόμηση ενέργειας και σατιρίζει τη δημιουργική ασάφεια των τηλεφωνικών προσφορών των εταιρειών ενέργειας!

Η κα Στεφανοπούλου κάλεσε να πει μια προσφορά, το τηλεφώνημα δεν πήγε και τόσο καλά και λίγο καιρό μετά, τα Ermis Awards ανέδειξαν με 4 βραβεία το διαφημιστικό spot της ALUMIL!

Φυσικά αναφερόμαστε στο χιουμοριστικό video που η εταιρεία ετοίμασε σε συνεργασία με τον Μάκη Παπασημακόπουλο και την Soho Square Athens. Στο εν λόγω video η κα Στεφανοπούλου (Μ. Παπασημακόπουλος) καλεί για μια άνευ προηγουμένου προσφορά στο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά καταλήγει να μπερδεύει την πελάτισσα και ταυτόχρονα να χαρίζει άφθονο γέλιο σε όσους παρακολούθησαν την παράξενη προσπάθειά της!

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια είχε ως στόχο να υπογραμμίσει με ευφάνταστο τρόπο τη σημασία των ενεργειακών κουφωμάτων στην εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι. Η διαφήμιση της ALUMIL που κέρδισε τις εντυπώσεις έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Influencers Marketing, ενώ απέσπασε άλλες τρεις διακρίσεις στις κατηγορίες Social Content Marketing, Small Budget και Διαφημιστικές Ταινίες (οι πρώτες δύο αργυρά βραβεία, η τρίτη χάλκινο).

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.