ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ: Μεγαλύτερη & με περισσοτέρους εκθέτες η διοργάνωση του 2023!

Με κινητήριο δύναμη την περαιτέρω ανάκαμψη του κλάδου, το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών και τη διαρκή ανάγκη για την παρουσίαση νέων προϊόντων και τεχνολογιών ανοίγει και πάλι τις πύλες της.

Η τεράστια επιτυχία της περσινής διοργάνωσης κατέστησε σαφές πως η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης του κατασκευαστικού και οικοδομικού κλάδου. Κάτι που αποτυπώνεται ήδη από το πλήθος των εκθετών που δηλώνουν συμμετοχή για την ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023.

Στις 19-22 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με κινητήριο δύναμη την ανάκαμψη του κλάδου, το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών και τη διαρκή ανάγκη για την παρουσίαση νέων προϊόντων και τεχνολογιών, ανταποκρινόμενα στην «πράσινη ανάπτυξη», ανοίγει και πάλι τις πύλες της.

Κύριοι στόχοι της η επιχειρηματική δικτύωση και ανάπτυξη, η εξωστρέφεια των εταιρειών και η ανάδειξη της χώρας ως το εμπορικό κέντρο του κλάδου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η αναγνωρισμένη πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, προσφέρει σύγχρονα εργαλεία στον κάθε επαγγελματία που αναζητά λύσεις και τεχνογνωσία, δημιουργώντας ευκαιρίες για πρόοδο. Οι συμμετοχές αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, με τη φετινή έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ να αναμένεται να ξεπεράσει σε μέγεθος την προηγούμενη!

Γιατί να συμμετάσχετε;

  • Η έκθεση είναι το σπουδαιότερο σημείο συνάντησης για τον οικοδομικό και τον κατασκευαστικό κλάδο, παρουσιάζοντας όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες.
  • Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα που είναι εξειδικευμένη στον κλάδο των κατασκευών και της οικοδομής.
  • Η έκθεση αποτελεί πόλο έλξης για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τεχνικά – μελετητικά γραφεία, εμπόρους δομικών υλικών, χρωματοπωλεία και διακοσμητές. Με τη συμμετοχή σας στην έκθεση έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους επαγγελματίες που μελετούν και επιμελούνται τα έργα.
  • Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ανάγκη για βιοκλιματική οικοδομική ανάπτυξη, είναι η σημαντικότερη πλατφόρμα προώθησης της «πράσινης δόμησης», αποτελώντας πόλο έλξης για την αγορά.
  • Οι εξειδικευμένες εκδηλώσεις από φορείς και καταξιωμένους επαγγελματίες που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με την έκθεση προσφέρουν εξαιρετική ενημέρωση και εκπαίδευση πάνω στις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες.
  • Η αυξανόμενη προσέλευση διεθνών εταιρειών και αγοραστών από τις χώρες της ευρύτερης περιοχής δίνει την ευκαιρία για αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας και της εξωστρέφειας.

Εκθέτες και εκθέματα

Η σύγχρονη δόμηση και οι κατασκευές απαιτούν την εφαρμογή πολλών διαφορετικών τεχνικών και προϊόντων, γεγονός που επιβάλλει τη σφαιρική γνώση του κλάδου. Παράλληλα, τα νέα δεδομένα της εποχής επιβάλλουν τη βιοκλιματική δόμηση, την εξοικονόμηση ενέργειας, απαιτώντας καινοτόμα υλικά και τεχνικές. Για αυτόν τον λόγο, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ συγκεντρώνει κάθε πτυχή της οικοδομικής δραστηριότητας και παρουσιάζει μια ευρύτατη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον απαιτητικό επαγγελματία, που θέλει να έχει τον έλεγχο σε κάθε στάδιο της εργασίας του.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, δομικών υλικών, τεχνολογικών συστημάτων και υπηρεσιών δόμησης, ανακαίνισης, διαχείρισης και λειτουργίας κτηρίων, για ιδιωτική, επαγγελματική ή δημόσια χρήση, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ αναδεικνύει τις λύσεις του μέλλοντος, πρωτοπορεί στην αναβάθμιση του κατασκευαστικού κλάδου και αποτελεί ένα διεθνές σημείο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και ανάπτυξης.

Πόλος έλξης ξένων αγοραστών

H έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ανταποκρινόμενη στην πραγματικότητα της σύγχρονης εποχής και στην ανάγκη των ελληνικών εταιρειών για εξωστρέφεια, επενδύει στον διεθνή χαρακτήρα της και στο ρόλο της ως ιδανική πλατφόρμα για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Κεφαλαιοποιώντας τη φήμη της εκτός συνόρων αλλά, παράλληλα, θέτοντας σε εφαρμογή μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης και προώθησης στο εξωτερικό, η έκθεση ανοίγεται ακόμα περισσότερο σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας.

Έτσι, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ γίνεται σπουδαίο σημείο επιχειρηματικών ευκαιριών και συνεργασιών, ενώ οι εκθέτες της γίνονται μέρος ενός διεθνούς επιχειρηματικού δικτύου, αυξάνουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα και ισχυροποιούν την παρουσία τους στην αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που τους παρέχει η έκθεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.