ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στο πλευρό της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ ως μεγάλη χορηγός

Η Europa σταθερά κοντά στον ελληνικό αθλητισμό, βρέθηκε δίπλα στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΟΦΗ ως μέγας χορηγός, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών τους με δώρα.

Δίπλα στα παιδιά της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, βρέθηκε η μεγάλη χορηγός των τμημάτων υποδομής, EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, επιβραβεύοντας με ηλεκτρονικά δώρα (όπως laptop και tablet) τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, υποδέχθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την Αντιπρόεδρο & CEO της Europa, Ανούς  Κ. Τζιρακιάν και μαζί μίλησαν στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της Elite Ακαδημίας.

O κ. Μπούσης τόνισε μεταξύ άλλων: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Τζιρακιάν και την Europa για τη χορηγία προς την ομάδα μας. Στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας θα ήθελα να πω ότι μέσα από τον αθλητισμό πρέπει να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι. Να σεβόσαστε τους γονείς σας και τον εαυτό σας. Βλέπουμε ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζουν πολλοί Έλληνες, αλλά αυτό δε θα πρέπει να σας απογοητεύει. Εμείς θέλουμε να σας στηρίξουμε, αλλά πρέπει κι εσείς να στηρίξετε τον εαυτό σας, να προσπαθήσετε πολύ για να τα καταφέρετε. Να μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε».

Η Αντιπρόεδρος & CEO της Europa, Ανούς  Κ. Τζιρακιάν παραδίδει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τα δώρα τους

Από τη μεριά της, η κα Τζιρακιάν υποστήριξε απευθυνόμενη προς τους ποδοσφαιριστές της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας και βλέπω τόσα πολλά παιδιά που ενδιαφέρεστε για τον αθλητισμό. Είναι μεγάλη τιμή να ανήκετε στην Elite Ακαδημία, γιατί σημαίνει ότι είστε οι καλύτεροι και αυτό να το έχετε πάντα ως οδηγό. Αυτό που θα αποφασίσετε να κάνετε στη ζωή σας, να το αγαπήσετε και να το αγαπήσετε με πάθος. Η Europa είναι μια εταιρεία που έχουμε πάνω απ’ όλα τις αξίες, τις αρχές, την οικογένεια και την αφοσίωση. Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Μπούση και όλα τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ που μας δέχθηκαν ως χορηγούς σ’ εσάς, γιατί εσείς είστε η βασική κοιτίδα απ’ την οποία θα δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα. Εύχομαι όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και ευελπιστώ να έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ».

Την ΠΑΕ ΟΦΗ επίσης εκπροσώπησαν ο CEO, Μηνάς Λυσάνδρου, ο B’ Αντιπρόεδρος, Ηλίας Πουρσανίδης και ο Επικεφαλής του Εμπορικού τμήματος & Marketing, Νώντας Καργάκης. Από την πλευρά της Europa παρευρέθηκαν επίσης, ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδος, Ανέστης Τάρλας και η PR & Health Division Director, Δρ. Τζοβάννα Παλυβού.

Στη συνέχεια, η κα Τζιρακιάν επιβράβευσε τους αριστούχους μαθητές της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Εμμάνουελ Καλαφάτη (Κ19), Νικηφόρο Μπεϊνά (Κ17) και Νίκο Ματθαιάκη (Κ15), δωρίζοντάς τους από ένα laptop.

Επίσης κληρώθηκε από ένα tablet στους εξής επτά ακόμα ποδοσφαιριστές των τριών τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Βασίλη Πιστικό, Άγγελο Μάρα (Κ19), Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, Κώστα Πατηράκη, Εφραίμ Καστελιανάκη (Κ17), Κώστα Γαλανό και Γιάννη Ψυχάκο (Κ15).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.