ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Μεγάλος χορηγός στην Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου Τρικάλων

Η ALUMINCO, έχοντας ισχυρούς και δημιουργικούς δεσμούς με το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Τρικάλων, θα δώσει δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση.

Η ALUMINCO, από την αρχή της δραστηριότητάς της επενδύει στην υλοποίηση ενός διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών, στηρίζοντας έμπρακτα τον κλάδο αλουμινίου τόσο σε επίπεδο ομοσπονδιών και ενώσεων όσο και μεμονωμένων σωματείων και οργανισμών.

Για την ALUMINCO έχει μεγάλη σημασία η έμπρακτη στήριξη στους κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου. Αφουγκραζόμενη τις επιταγές των καιρών για σύμπνοια και αλληλεγγύη, η εταιρεία συμμετέχει ως Μεγάλος Χορηγός στην Κοπή Πρωτοχρονιάτικής Πίτας του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Τρικάλων, που θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο ANANTI CITY RESORT στα Τρίκαλα, την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 12.00.

Η ALUMINCO, έχοντας ισχυρούς και δημιουργικούς δεσμούς με το Σωματείο Τρικάλων θα δώσει δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση. Οι δεσμοί αυτοί στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου με την εταιρεία, καθώς η ALUMINCO δημιουργεί προϊόντα από αλουμίνιο με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, που ανταποκρίνονται σε κάθε εφαρμογή κι αναδεικνύουν το έργο τους.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο area sales manager Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας, Τάσος Καραγιάννης, ενώ θα παρευρεθούν στελέχη της εταιρείας από τα υποκαταστήματα Λαμίας και Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.