ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Εντυπωσιακή νέα λύση αυλόπορτας για το σύστημα περίφραξης SMARTIA FC80

Η ALUMIL παρουσιάζει μια νέα λύση για αυλόπορτα αλουμινίου, που είναι η πλέον κατάλληλη για σύγχρονες μονοκατοικίες.

Το SMARTIA FC80 είναι το κορυφαίο σύστημα περίφραξης της ALUMIL, το οποίο χαρακτηρίζεται από το ευρύτατο σύνολο διακοσμητικών υλικών που μπορεί να υποστηρίξει και ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα και την ποικιλία τεχνικών λύσεων που προσφέρει.

Θέλοντας να προχωρήσει σε περαιτέρω εμπλουτισμό του συστήματος, η ελληνική εταιρεία με την πλούσια διεθνή παρουσία παρουσιάζει μια νέα λύση για αυλόπορτα αλουμινίου, που είναι η πλέον κατάλληλη για σύγχρονες μονοκατοικίες.

Η συγκεκριμένη αυλόπορτα διαθέτει τη μοναδική “Βarcode” σχεδίαση και στις δύο πλευρές, εντυπωσιάζοντας όποιον την αντικρίζει. Ταυτόχρονα, οι κρυφοί pivot μεντεσέδες εξασφαλίζουν ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία, συμβάλλοντας επίσης στην εξαιρετική αισθητική του συστήματος.

Παράλληλα, στην αυλόπορτα μπορεί να ενσωματωθεί LED φωτισμός και λωρίδες Woodalux®, του καινοτόμου υλικού της ALUMIL, που συνδυάζει προφίλ αλουμινίου με συνθετικό ξύλο υψηλής ποιότητας. Οι διαστάσεις της (έως 1,5 μ. πλάτος / 3,0 μ. ύψος) την καθιστούν ιδανική για μεγάλες εισόδους και η υψηλής ποιότητας κατασκευή της αποτελεί εγγύηση ότι θα αντέξει σε βάθος χρόνου.

Με την προσθήκη της νέας λύσης για αυλόπορτα, το SMARTIA FC80 γίνεται η ιδανική επιλογή για κατοικίες, στις οποίες υπάρχει ανάγκη μιας μοντέρνας, στιβαρής και κομψής εισόδου, με άψογη λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.