ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VALVIS: Από το 1966 και συνεχίζει… με αιχμή του δόρατος τις ειδικές κατασκευές!

Η εταιρεία VALVIS είναι σε θέση να κατασκευάσει κάθε τύπο αρχιτεκτονικού προϊόντος αλουμινίου, ωστόσο αυτό που την ξεχωρίζει είναι η υψηλή της ειδίκευση στις ειδικές κατασκευές.

Η εταιρεία VALVIS ξεκίνησε την πορεία της το 1996 στον Πειραιά, με τον Μιχάλη Βάλβη να δημιουργεί μεταλλικές κατασκευές με μεράκι και στόχο πάντα το καλύτερο για τους πελάτες του.

Σήμερα, ο Αντώνης Βάλβης, με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο, πιστός στον αρχικό στόχο, συνεχίζει το έργο του πατέρα του, σε νέες εγκαταστάσεις στα Μέγαρα Αττικής, με σύγχρονα υλικά, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένους συνεργάτες, φροντίζοντας τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Με όπλα το πάθος, την εμπειρία και τη σύγχρονη τεχνολογία, η εταιρεία VALVIS δημιουργεί ασφαλείς, ενεργειακές κατασκευές από αλουμίνιο, βελτιστοποιώντας την ποιότητα ζωής όλων μας!

Η εταιρεία VALVIS μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί ως μία εταιρεία εξειδικευμένη στον τομέα των σύνθετων και υψηλής ποιότητας κατασκευών αλουμινίου χάρη στην εμπειρία της και την εξειδίκευσή της.

Άνθρωποι και τεχνολογία επί τω έργω!

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Μέγαρα διαθέτουν πλήρη παραγωγικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας που πλαισιώνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, δίνεται μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας άρτιας κατασκευής με υψηλή αισθητική και προσιτό κόστος. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται τα γραφεία και η έκθεση έργων.

10+1 λόγοι για να επιλέξετε την εταιρεία VALVIS

  • Εμπειρία από το 1966
  • Σημασία στη λεπτομέρεια
  • Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων
  • Μοναδική τεχνογνωσία στις ειδικές κατασκευές
  • Σύγχρονα εξαρτήματα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής & ανοδίωσης
  • Άριστοι όροι συνεργασίας
  • Πιστοποιημένα προϊόντα με 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
  • Συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα & αξιοπιστία στις προδιαγραφές
  • Γνώση της αγοράς και των αναγκών του πελάτη
  • Πρωταγωνιστές στις εξελίξεις του κλάδου και πάνω από όλα άμεση, ανθρώπινη επαφή

Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, δίνεται μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας άρτιας κατασκευής με υψηλή αισθητική και προσιτό κόστος

Πιστοποιήσεις & εχέγγυα ποιότητας

  • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, ISO 9001, πιστοποιημένο από την TUV Rheinland Hellas
  • Σήμα Q-system, από τον ΣΕΚΑ (Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμίνιου)
  • Σήμανση CE
  • 5ετής γραπτή Εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων

Τοξωτά κουφώματα & ειδικές κατασκευές

Η εταιρεία VALVIS είναι σε θέση να κατασκευάσει κάθε τύπο αρχιτεκτονικού προϊόντος αλουμινίου, όπως παράθυρα, αίθρια, υαλοπετάσματα, ρολά, σήτες, πτυσσόμενα κάγκελα κ.λπ., ωστόσο αυτό που την ξεχωρίζει στην αγορά είναι η υψηλή της ειδίκευση στις ειδικές κατασκευές τοξωτών κουφωμάτων.

Στην VALVIS ιδιαίτεροι αρχιτεκτονικοί σχεδιασμοί γίνονται πράξη και οι πιο απαιτητικές κατασκευές υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια, χάρη στην πολυετή εμπειρία της εταιρείας σε τέτοιου είδους κατασκευές. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η τεχνολογία της VALVIS κάνουν το αδύνατο… δυνατό!

Είτε μιλάμε για τοξωτές κατασκευές σε μια μεγάλη γκάμα κουφωμάτων ανοιγόμενων και σταθερών είτε για κυκλικές κατασκευές, σταθερές ή περιστρεφόμενες, με μοναδική αρτιότητα και αισθητική, οι άνθρωποι της VALVIS μπορούν να φέρουν εις πέρας και την πιο δύσκολη αποστολή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.