ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023: Η επαγγελματική έκθεση του οικοδομικού κλάδου

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, προσφέρει σύγχρονα εργαλεία στον κάθε επαγγελματία που αναζητά καινοτόμες λύσεις και τεχνογνωσία, δημιουργώντας ευκαιρίες για εξέλιξη.

Με την τεράστια επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης, ολόκληρος ο οικοδομικός και κατασκευαστικός κλάδος αναγνώρισε την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ως τη δική του απόλυτη πλατφόρμα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Στις 19-22 Οκτωβρίου, με την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023, ο κλάδος ανεβαίνει ξανά επίπεδο και οδηγεί την εξέλιξη και την πρόοδο.

Οι εξελίξεις στον χώρο του οικοδομικού και του κατασκευαστικού κλάδου είναι συνεχείς. Η εφαρμογή νέων τεχνολογιών και πρακτικών με κύριο στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βιωσιμότητα, η ανάγκη των εταιρειών να παρουσιάσουν νέες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά, καθώς και η αυξανόμενη ανάγκη των επαγγελματιών να ενημερωθούν για κάθε πτυχή και στάδιο του τομέα, καθιστά έντονη την απαίτηση για ένα σημείο συνάντησης όπου όλοι αυτοί οι παράγοντες συγκλίνουν.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, προσφέρει σύγχρονα εργαλεία στον κάθε επαγγελματία που αναζητά καινοτόμες λύσεις και τεχνογνωσία, δημιουργώντας ευκαιρίες για εξέλιξη. Κύριοι στόχοι της η επιχειρηματική δικτύωση και ανάπτυξη, η εξωστρέφεια των εταιρειών και η ανάδειξη της χώρας ως το εμπορικό κέντρο του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, δομικών υλικών, τεχνολογικών συστημάτων και υπηρεσιών δόμησης, ανακαίνισης, διαχείρισης και λειτουργίας κτηρίων, για ιδιωτική, επαγγελματική ή δημόσια χρήση, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ αναδεικνύει τις λύσεις του μέλλοντος και πρωτοπορεί στην αναβάθμιση του κατασκευαστικού κλάδου, παρουσιάζοντας κάθε πτυχή της οικοδομικής δραστηριότητας. Είναι αυτή ακριβώς η ποικιλία και ο πολυθεματικός της χαρακτήρας της έκθεσης που την καθιστούν πόλο έλξης για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τεχνικά – μελετητικά γραφεία, εμπόρους δομικών υλικών, χρωματοπωλεία και διακοσμητές.

Επιπλέον, επενδύοντας στο διεθνή χαρακτήρα της και στη φήμη της εκτός συνόρων, αλλά, παράλληλα, θέτοντας και σε εφαρμογή ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ενημέρωσης και προώθησης στο εξωτερικό, η έκθεση ανοίγεται ακόμα περισσότερο σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας. Έτσι, οι εκθέτες της γίνονται μέρος ενός διεθνούς επιχειρηματικού δικτύου, αυξάνουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα και ισχυροποιούν την παρουσία του στην αγορά.

Στις 19-22 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 επιβεβαιώνει και πάλι το ρόλο της ως το απόλυτο κλαδικό γεγονός της χρονιάς, ανοίγοντας τις πύλες της για τους εκατοντάδες εκθέτες της και τους χιλιάδες επαγγελματίες που θα σπεύσουν να την επισκεφθούν.

Η οικοδομή χρειάζεται γερά θεμέλια και η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ τα παρέχει!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.