ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στη διάθεση του κοινού η 1η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της καταξιωμένης διέλασης

Η Έκθεση αποτυπώνει με πλήρη, εμπεριστατωμένο και σαφή τρόπο τη συμβολή της Europa στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Με στόχο την πλήρη ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τις επιχειρησιακές της δραστηριότητες και δράσεις, η Europa δημοσίευσε την 1η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2021.

Η Έκθεση αφορά στη στρατηγική και τις πρακτικές που ακολούθησε η εταιρεία για το έτος 2021 και αποτυπώνει με πλήρη, εμπεριστατωμένο και σαφή τρόπο τη συμβολή της στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Με αρχή το σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η Europa, ήδη από το 2018 με το πρόγραμμα EUROPA CARES, έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα στο να αποτελεί εταιρεία – πρότυπο στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Υλοποιεί δράσεις, αναπτύσσει τεχνολογίες και στρατηγικές, που στοχεύουν σε αυτήν την κατεύθυνση σε κάθε πεδίο της δραστηριότητάς της. Η 1η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι μια επίσημη και ενδελεχή καταγραφή όλων όσων έχει πετύχει σε ένα έτος η εταιρεία.

Στην Europa γίνεται συνεχής προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι ο τρόπος λειτουργίας της εταιρείας συμβάλλει σε ένα καλύτερο αύριο. Με γνώμονα την ευαισθητοποίηση στις τρέχουσες κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές εξελίξεις, η Europa επιθυμεί να ενδυναμώσει τις δικές της πρακτικές βιωσιμότητας.

Αξιοσημείωτο στοιχείο αποτελεί ότι η εταιρεία είναι από τις ελάχιστες διελάσεις στην Ελλάδα που δημοσιεύουν στην Έκθεσή τους τις Εκπομπές Αερίων Θερμοκηπίου (Scope 1, 2, 3).

Η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και αποτελεί ετήσιο έντυπο ενημέρωσης του κοινού από την Europa αναρτημένο στην ιστοσελίδα της.

Μπορείτε να διαβάσετε την Έκθεση εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.