ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Architectural Aluminium Academy: Σεμινάριο εγκατάστασης κουφωμάτων στις Σέρρες

Σε συνεργασία με το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών «Ο Ήφαιστος» και με την υποστήριξη της ALUMIL, η Architectural Aluminium Academy πραγματοποίησε σεμινάριο εγκατάστασης κουφωμάτων στις Σέρρες.

Η Architectural Aluminium Academy, σε συνεργασία με το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών «Ο Ήφαιστος» και με την υποστήριξη της ALUMIL, πραγματοποίησε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Σερρών ένα ακόμα εξειδικευμένο σεμινάριο, αυτή τη φορά πάνω στην τοποθέτηση κουφωμάτων βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων εγκατάστασης.

Το σεμινάριο, με εισηγητή τον Senior Technical Trainer της Ακαδημίας, Παύλο Παύλου παρακολούθησαν περισσότεροι από 40 κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου, που είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στην ορθή εγκατάσταση, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξοικονόμηση ενέργειας. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικό παρακολούθησης και έναν χρήσιμο Τεχνικό Οδηγό Εγκατάστασης Κουφωμάτων, με όλα τα θέματα που καλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Το «παρών» στο σεμινάριο έδωσαν οι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Σερρών (ΕΒΕΣ) και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών (ΟΕΒΕΣΣ), Αθανάσιος Μαλλιαράς και Σωτήριος Κοτσαμπάς, ενώ στο σεμινάριο συμμετείχε και η Director της AAA, Βασιλική Τζίκα. Πολύτιμη ήταν, επίσης, η συμβολή του Προέδρου, Δημητρίου Κωνσταντινίδη και του Γραμματέα, Νικόλαου Τσιαούση του Σωματείου «Ο Ήφαιστος» στην άψογη διοργάνωση του σεμιναρίου.

Από την αρχή της λειτουργίας της, η AAA επενδύει συστηματικά σε δράσεις που αποσκοπούν στη συνεχή ενημέρωση και ανάπτυξη των κατασκευαστών γύρω από τις νέες τάσεις, εξελίξεις και προκλήσεις του κατασκευαστικού κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η Ακαδημία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα εξειδικευμένα στελέχη της ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.