ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Καινοτομίες που χαρακτηρίζουν τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας!

Έχοντας συμπληρώσει 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών βιομηχανιών κατασκευής συνθετικών κουφωμάτων (uPVC) και κουφωμάτων αλουμινίου.

Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1972, ξεκινώντας τη δυναμική πορεία της στην ελληνική αγορά με την έναρξη μονάδας παραγωγής προϊόντων και εφαρμογών από συνθετικό πλαστικό πολυμερές (uPVC).

Σήμερα, έχοντας συμπληρώσει 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών βιομηχανιών κατασκευής συνθετικών κουφωμάτων (uPVC) και κουφωμάτων αλουμινίου. Παράλληλα, με την έρευνα και τον συνεχή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεών της, έχει διευρύνει σημαντικά τους τομείς παραγωγής, με την προσθήκη νέων προϊόντων και εφαρμογών.

Μεταξύ των κορυφαίων προτάσεών της βρίσκονται μία σειρά από προϊόντα όπως:

  • Συνθετικά κουφώματα uPVC
  • Κουφώματα αλουμινίου
  • Παντζούρια συνθετικά και αλουμινίου
  • Σύγχρονα ρολά
  • Σήτες
  • Ενεργειακοί υαλοπίνακες solar more
  • Θερμομονωτικά προϊόντα feliblok, feliblok-plus, novablok και novablok Τerrace
  • Εσωτερικές πόρτες και πόρτες ασφαλείας

Η εφαρμογή των αυστηρότερων προτύπων παραγωγής και ασφάλειας, πιστοποιούν την κορυφαία ποιότητα όλων των παραγόμενων προϊόντων, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζουν και την κοινωνική – περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας.

Ετικέτα ενεργειακής ταυτότητας κουφώματος

Καθορίζοντας την ποιότητα

Συνήθως, η ποιότητα και η ταχύτητα κατασκευής ενός κουφώματος δεν συνάδουν. Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, έχει επιτύχει τον άρτιο συνδυασμό τους, επενδύοντας συνεχώς στον εξοπλισμό των εγκαταστάσεών της με νέα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, και επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες για κάθε κατασκευή.

Σε όλα τα στάδια παραγωγής, πραγματοποιείται λεπτομερής έλεγχος για τη διασφάλιση της ποιότητας από το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της. Συνοδεύει τα κουφώματά της με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ενώ έχει προσθέσει καινοτομίες που χαρακτηρίζουν τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας της εταιρείας, όπως:

  • Γραπτές Εγγυήσεις
  • Ταινία Γνησιότητας
  • Ενεργειακή Ταυτότητα Κουφώματος

Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ συνεχίζει να εξελίσσεται συνεχώς, να επενδύει και να προσφέρει νέες, καινοτόμες και κυρίως ποιοτικές λύσεις για τον επαγγελματία, έχοντας πάντα ως βασική αρχή το σύνθημα «καθορίζοντας την ποιότητα». Το 2023, αποτελεί χρονιά ορόσημο, καθώς η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει, σε νέες επενδύσεις που αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, τόσο για την ίδια, όσο και για το δίκτυο συνεργατών της πανελλαδικά.

Ταινία γνησιότητας κουφώματος

Ευρεία γκάμα προϊόντων

Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ κατασκευάζει ολοκληρωμένες προτάσεις κουφωμάτων, με γνώμονα την πιστοποιημένη ποιότητα τόσο των πρώτων υλών όσο και της διαδικασίας παραγωγής και εφαρμογής. Συνοδεύει τα κουφώματά της με προϊόντα σκίασης (ρολά, παντζούρια συνθετικά ή αλουμινίου), με σήτες, αλλά και με υαλοπίνακες Saint – Gobain, τους οποίους κατασκευάζει στην πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής στην Ευρώπη. Πρόκειται για επένδυση ύψους 1,5 εκ. ευρώ, η οποία υλοποιήθηκε το 2020 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Μονάδα παραγωγής υαλοπινάκων

Πέρα από αυτά, η εταιρεία κατασκευάζει εσωτερικές πόρτες (laminate και ξύλινες), αλλά και πόρτες ασφαλείας, προσφέροντας πληθώρα επιλογών με την κατασκευαστική σφραγίδα της ποιότητας και της αξιοπιστίας της.

Από το 2009, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ εισήχθη δυναμικά και στον κλάδο παραγωγής θερμομονωτικών προϊόντων. Μέσα από τις γραμμές παραγωγής της, η εταιρεία διαθέτει 4 βασικά και εξειδικευμένα προϊόντα θερμομόνωσης.

Μονάδα παραγωγής μονωτικών

Με βάση τη διογκωμένη πολυστερίνη (airpop) το feliblok και το feliblok plus αποτελούν υλικά με ευέλικτη χρηστικότητα και εξαιρετική σχέση κόστους – αποτελέσματος, ενώ με βάση την εξηλασμένη πολυστερίνη, το novablok και το novablok Terrace αποτελούν ολοκληρωμένες και καινοτόμες προτάσεις εξαιρετικής αντοχής και απόδοσης στη θερμομόνωση της δομής του κτιρίου αλλά και της ταράτσας αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.