ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Παρουσίασε τις δράσεις της στο 11ο Συνέδριο για την Εταιρική Υπευθυνότητα

Η Europa αγωνίζεται καθημερινά, σε όλα τα επίπεδα, στηρίζοντας την κοινωνία όταν και όπου αυτή το έχει ανάγκη.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 11ου Συνεδρίου για την Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη, η CSR Director της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ, Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν, παρουσίασε το έργο της εταιρείας, και συγκεκριμένα τη δράση στήριξης της περιοχής της Αγίας Άννας Ευβοίας, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο OTEAcademy.

Το φετινό συνέδριο είχε θέμα “Businesses with a Conscience, Showcasing the new CSR” και εστίασε στο πως οι επιχειρήσεις μπορούν να ωφελούν την κοινωνία και το περιβάλλον, όντας κερδοφόρες και έχοντας ευθυγραμμίσει το core business τους με το CSR.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το έργο της Europa συνολικά σε επίπεδο χορηγιών υλικού, αμιγώς παραγόμενου από αυτή, χωρίς να γίνει επέκταση σε άλλου είδους δράσεις. Οι χορηγίες που πραγματοποίησε η εταιρεία την προηγούμενη χρονιά αφορούσαν σε σχολικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα (Ν. Έβρου, Ν. Βοιωτίας, Ν. Αττικής) αλλά και κτίρια κοινωνικών φορέων και συγκεκριμένα τη δωρεά υλικού νέων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Στη συνέχεια περιγράφηκε αναλυτικά μια σημαντική δράση ανάπλασης που πραγματοποίησε η εταιρεία στην Αγία Άννα Ευβοίας, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021, όπου αντικατέστησε το σύνολο των κουφωμάτων αλουμινίου του σχολικού κτιρίου Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Άννας και του Αγροτικού Ιατρείου, καθώς και μέρος των κουφωμάτων της νέας πτέρυγας του Δημοτικού Σχολείου, αναλαμβάνοντας και μεγάλο μέρος της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου σε όλα τα επίπεδα.

Η μελέτη της Europa αφορούσε σε μια συνολική αναβάθμιση των κτιρίων ενεργειακά, τόσο με την παροχή σύγχρονων θερμομονωτικών κουφωμάτων όσο και με την παροχή αρχιτεκτονικών συστημάτων σκίασης.

Το συνέδριο παρακολούθησαν πληθώρα στελεχών επιχειρήσεων που έχουν αναλάβει τα αντίστοιχα ζητήματα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εταιρειών τους, καθώς και αντίστοιχοι εκπρόσωποι φορέων.

Η Europa αγωνίζεται καθημερινά, σε όλα τα επίπεδα, να καταδεικνύει πως το να Νοιάζεσαι είναι Επιλογή, και Καθήκον!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.