ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Επίσκεψή της στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας βρέθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρακολουθώντας αφενός τις διεργασίες του EUROPA THE LAB και αφετέρου συναντώντας τους ανθρώπους του τοπικού Σωματείου.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ) πραγματοποιήσαν επίσκεψη στο Ηράκλειο Κρήτης στις αρχές Απριλίου, έπειτα από πρόσκληση του EUROPA THE LAB.

Ο 9ος κύκλος του επιτυχημένου προγράμματος κατάρτισης έτυχε εξαιρετικής υποδοχής εκ’ μέρους των κατασκευαστών, κάτι που εκφράστηκε από την εξαιρετική συμμετοχή τους. Οι κ.κ. Παγιάτης και Παπαευθυμίου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους καταρτιζόμενους κατασκευαστές για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την πορεία της αγοράς, τη σύνδεση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τις αναδυόμενες απαιτήσεις της εργασίας, καθώς και για αρκετά άλλα θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Οι εκπρόσωποι της ΠΟΒΑΣ συναντήθηκαν και με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Σιδηρουργών & Κατασκευαστών Αλουμινίου Ν. Ηρακλείου – Ο Ήφαιστος, κ.κ. Κωνσταντίνο Στριλιγκά και Στέλιο Καλαφατάκη αντίστοιχα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιμέλεια και εποπτεία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και την εποικοδομητική συνεργασία με φορείς και εταιρείες, προκειμένου να αναβαθμιστεί το ανθρώπινο δυναμικό του κλάδου.

Οι εκπρόσωποι του τοπικού Σωματείου Ήφαιστος δεσμεύτηκαν ότι θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων σε αντίστοιχα προγράμματα, με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων τους και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, καθώς και τη συνολική βελτίωση του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.