ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Architectural Aluminium Academy: Υποστηρικτής του συνεδρίου “Energy Efficiency in Buildings 2023”

Σταθερά δίπλα από δράσεις προώθησης της βιωσιμότητας, η Architectural Aluminium Academy ήταν υποστηρικτής του συνεδρίου “Energy Efficiency in Buildings 2023”.

Πιστή στο όραμά της για την προώθηση των αρχών της βιωσιμότητας στον σχεδιασμό και την κατασκευή των σύγχρονων κτιρίων, η Architectural Aluminium Academy (AAA) συμμετείχε ως επίσημος υποστηρικτής στο συνέδριο “Energy Efficiency in Buildings 2023” που πραγματοποιήθηκε στην OTEAcademy στην Αθήνα.

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από τριάντα ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ήταν η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων σε όλα τα στάδια, από τον σχεδιασμό ως την υλοποίηση, τις λειτουργίες και τη συντήρησή τους.

Οι ομιλητές εστίασαν στις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη αειφόρων και «έξυπνων» κτιρίων στην Ελλάδα, συζήτησαν καλές πρακτικές βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης σε κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές και παρουσίασαν κορυφαία case studies από την παγκόσμια αγορά της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων.

Μέσα από το άρτια οργανωμένο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό συνέδριο, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς η ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση χρηστών, αγοραστών και επενδυτών, να μάθουν πώς μπορούν να εξασφαλίζουν χρηματοδότηση για συγκεκριμένες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την παγκόσμια αγορά και να παρακολουθήσουν πρώτοι τις αλλαγές που αναμένεται να συντελεστούν τα επόμενα χρόνια στην ελληνική και διεθνή αγορά όσον αφορά στις τεχνολογίες, τις παρεμβάσεις, τον σχεδιασμό και τα εργαλεία κατασκευής ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων.

Η στήριξη της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας από την AAA εναρμονίζεται τόσο με το όραμα και την αποστολή του οργανισμού όσο και με την προσπάθεια της Ακαδημίας να ενημερώνει συστηματικά τους μετέχοντες στην αλυσίδα αξίας των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου γύρω από τις νέες τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της Architectural Aluminium Academy, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ακαδημία ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.