ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Παρουσίασε στην BAU 23 τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο των κατασκευών!

Στο Booth 319 του HALL C1, οι επισκέπτες της BAU 23 ενημερώθηκαν από την ομάδα της ETEM για το σύνολο των κορυφαίων αρχιτεκτονικών λύσεων που προσφέρει η εταιρεία.

Η ΕΤΕΜ συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε διεθνές επίπεδο, με τη δυναμική της παρουσία στη μεγαλύτερη έκθεση στην Ευρώπη για τον κατασκευαστικό τομέα, BAU 23, η οποία συγκέντρωσε εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Στο Booth 319 του HALL C1, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις ανοιγόμενες λύσεις της ETEM, όπως το EW70, με χαμηλό κατωκάσι 20 χιλ., το οποίο περιορίζει κατά 60% το εμπόδιο για τη διάβαση του χρήστη, το ευρέως γνωστό Ε68 κρυφό φύλλο, με περιμετρικό μηχανισμό και το E75, με δυνατότητα επιλογής επιπέδου εξοικονόμησης ενέργειας και επιδόσεων. Επίσης είχαν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες για το EW90, μια νέα λύση της εταιρείας.

Σε επίπεδο συρόμενων λύσεων, η ETEM παρουσίασε στο κοινό της BAU 23, το ES38, το οποίο έφερε τη νέα γενιά χαμηλών οδηγών, ύψους 32 χιλ., έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντικαταστάσεις υφιστάμενων κουφωμάτων. Αμέσως μετά, το εντυπωσιακό συρόμενο σύστημα ES38 HOTEL, μια πιστοποιημένη λύση η οποία συνδυάζεται με άκρως ανταγωνιστικά κοστολόγια για ξενοδοχειακές εφαρμογές, κέρδισε τις εντυπώσεις. Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να προσφερθεί με οδηγό με ή δίχως σήτα.

Η νέα λύση, Ε50 MARBLE, η οποία έχει βασιστεί στον επιτυχημένο σχεδιασμό της Ε50 και προσφέρει στενό γάτζο επαλληλίας 36 χιλ., κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Στο συγκεκριμένο σύστημα ο οδηγός είναι σε θέση να υποδεχθεί ως υλικό πλήρωσης την αρχιτεκτονική προδιαγραφή για το δάπεδο, με σκοπό να επιτυγχάνεται η αδιάκοπη ενοποίηση του εσωτερικού με το εξωτερικό περιβάλλον, παρέχοντας ένα εντελώς επίπεδο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εξίσου υψηλό ήταν το ενδιαφέρον και για το σύστημα E50, με τον χαμηλό οδηγό.

Ο επισκέπτης είχε επίσης την ευκαιρία να λάβει ενημέρωση για το σύστημα αεριζόμενων προσόψεων Ε97, το οποίο αποτελεί την πλέον ευέλικτη λύση της αγοράς σε ζητήματα επένδυσης κτιρίων, μιας και είναι σχεδιασμένο να υποδέχεται πληθώρα δομικών προϊόντων, ικανοποιώντας τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Αλλά και για το νέο σύστημα πορτών ED68FD, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει λύσεις σε ανοίγματα μεγάλου πλάτους, παρέχοντας εξαιρετική λειτουργικότητα και κομψότητα σε κάθε εφαρμογή.

Τέλος, το χώρισμα εσωτερικών χώρων EP30, το οποίο συνδυάζει εξαιρετική εμφάνιση και γρήγορη εγκατάσταση, προσφέροντας το μικρότερο εμφανές πλάτος διατομών στην κατηγορία του, ήταν μία λύση που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εξειδικευμένα στελέχη της ΕΤΕΜ, παρουσίασαν ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία, τα οποία διαθέτει η εταιρεία για την πιο αποδοτική επιλογή μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, που έρχονται να δώσουν πληθώρα αισθητικών και λειτουργικών λύσεων.

Η BAU 23 πραγματοποιήθηκε με μια εντυπωσιακή προσέλευση και με τεράστια επισκεπτική και εμπορική επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.