ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

GS: Ο δεκάλογος της πρωτοποριακής ηλεκτροκίνητης σήτας Cronos!

Η GS δημιούργησε τον δεκάλογο της ηλεκτροκίνητης σήτας Cronos, της πρώτης ηλεκτροκίνητης σήτας ελληνικής κατασκευής από το 2006!

Ανακαίνιση κατοικίας στη Μύκονο με τη σήτα Cronos με λευκό ύφασμα Blackout (Αρχιτεκτονική μελέτη: Εύη Γκλαβάνου – Φωτογραφίες: Παναγιώτης Βουμβάκης)

Συμπληρώνοντας 27 χρόνια από την ίδρυσή της, η GS ABEE, πρωταγωνιστεί όλο και περισσότερο στα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά έργα στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων. Στη GS είναι συγκεκριμένοι και ποτέ αφηρημένοι. Γι’ αυτό και η εταιρεία δημιούργησε τον δεκάλογο της ηλεκτροκίνητης σήτας Cronos, της πρώτης ηλεκτροκίνητης σήτας ελληνικής κατασκευής από το 2006!

Η GS κυκλοφόρησε την ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos το 2006! Το παραπάνω στιγμιότυπο είναι από την πρώτη παρουσίαση της πρωτοποριακής σήτας στην έκθεση PROFIL εκείνης της χρονιάς.

Ας μιλήσουμε με αριθμούς.

  1. Το Superscreen είναι ο ένας και μοναδικός τύπος πανιού που χρησιμοποιείται για την ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos με στόχο να παρέχεται ένα άρτιο προϊόν απαράμιλλης αντοχής.
  2. Οι τύποι μοτέρ διαχωρίζονται σε 2 κατηγορίες, ενσύρματα και ασύρματα. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν επιλογές που διαφέρουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου.
  3. Η Cronos μπορεί να κατασκευαστεί και ως σύστημα σκίασης / συσκότισης, επιλέγοντας ανάμεσα από 3 διαφορετικές κατηγορίες ετοιμοπαράδοτων υφασμάτων Blackout, Dim-Out & Screen σε δεκάδες διαθέσιμες αποχρώσεις.
  4. Οι διαθέσιμοι τύποι κουτιών που χρησιμοποιούνται είναι 4 και προτείνονται ανάλογα με τις διαστάσεις του κάθε έργου. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις για ενσωμάτωση του προϊόντος στην τοιχοποιία.
  5. H GS παρέχει γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών για τα ηλεκτροκίνητα συστήματα Cronos που κατασκευάζει, όντας απόλυτα σίγουρη για την ποιότητά τους.
  6. H Cronos είναι το μοναδικό σύστημα ελληνικής κατασκευής που έχει δοκιμαστεί για αντοχή σε ανεμοπίεση σε κοινοποιημένο θάλαμο δοκιμών (ift Rosenheim), επιτυγχάνοντας βάσει του προτύπου ΕΝ 13561, τη μέγιστη δυνατή κλάση (6) που αντιστοιχεί σε ονομαστική πίεση 400 N/m² (≈ 90 km/h) και πίεση τεστ ασφαλείας 480 N/m² (≈ 98 km/h).
  7. Η μέγιστη διάσταση πλάτους που μπορεί να κατασκευαστεί ενιαία η ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos της GS είναι τα 7 μ., διάσταση η οποία καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανοιγμάτων.
  8. Η Cronos είναι σχεδιασμένη με γνώμονα όχι μόνο την απεριόριστη αντοχή σε επαναλαμβανόμενη χρήση και ανεμοπίεση αλλά και την ευκολία στην τοποθέτηση. Το σύστημα Cronos μπορεί να τοποθετηθεί ακολουθώντας 8 απλά βήματα.
  9. Μόλις 9 δευτερόλεπτα απαιτούνται για να ανέβει η σήτα Cronos σε ύψος 2 μέτρων, με το πολύστροφο μοτέρ που διαθέτει μόνο η GS και καλύπτεται από 5ετή εγγύηση.
  10. Με στόχο το 10/10, η GS δεσμεύεται για παράδοση της ηλεκτροκίνητης σήτας Cronos σε 10 εργάσιμες ημέρες!
Κατοικία στη Γλυφάδα με ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos (Αρχιτεκτονική μελέτη: Μελίνα Χατζηγιανούλη – Φωτογραφίες: Θάλεια Βασιλά)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.