ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Στήριξε με χορηγία το 1ο BUILDING SHOW για τη νέα επόχη των κατασκευών!

Η EXALCO συμμετείχε ως χορηγός στο 1ο BUILDING SHOW, παρουσιάζοντας στους συμμετέχοντες τη νέα σειρά συρόμενων συστημάτων SPACE.

 

Η EXALCO συμμετείχε ως χορηγός στο 1ο BUILDING SHOW με θέμα «Ποιοτικά έργα, Τεχνικές εταιρείες και Σύγχρονο εργοτάξιο» που διεξήχθη στο Ίδρυμα Γουλανδρή υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διαμορφωτές του σύγχρονου κτιριακού περιβάλλοντος, βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη και παρουσίασαν τα σύγχρονα, ποιοτικά έργα τους, καθορίζοντας τη νέα εποχή στις κατασκευές στη χώρα μας.

Η εκδήλωση στόχευε να διαδώσει τη σημασία των επενδύσεων σε ποιοτικά κτίρια και να αναδείξει το ρόλο των τεχνικών εταιρειών που κατασκευάζουν έργα, τα οποία συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος της χώρας.

Η EXALCO παρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή σειρά συρόμενων συστημάτων SPACE που διακρίνονται για την καινοτομία τους και τον minimal σχεδιασμό τους. Τα συστήματα SPACE με ελάχιστα ή και καθόλου εμφανή προφίλ αλουμινίου, είναι ιδανικά για απεριόριστη θέα, διαθέτουν υπερσύγχρονη αισθητική και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής.

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες παρευρέθηκαν στον χώρο, ενώ 800 άτομα παρακολούθησαν διαδικτυακά την ημερίδα μέσω livestreaming. Η πλούσια θεματολογία και η ανταπόκριση του κόσμου συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της ημερίδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.