ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ: Στήριξε με χορηγία ειδική ημερίδα για τα φωτοβολταϊκά

Η δυναμική εταιρεία υπήρξε Μεγάλος Χορηγός της ημερίδας με θέμα «ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ: ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ - ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ».

Ο Δ/ντής του τομέα Φ/Β της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, Δρ. Ιωάννης Κουκούλης κατά τη διάρκεια της άκρως ενδιαφέρουσας ομιλίας του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα με τη φυσική συμμετοχή άνω των 240 ατόμων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ με θέμα «ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ: ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΕΜΠΟΡΙΟ – ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ»

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ υπήρξε Μεγάλος Χορηγός της ημερίδας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τον ηγετικό της ρόλο στην αγορά της εξοικονόμησης ενέργειας και των φωτοβολταϊκών (Φ/Β) ιδιαιτέρως.

Στην εκδήλωση είχαν ενεργό συμμετοχή με την πρωτότυπη ενημέρωση που κατέθεσαν, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Ρυθμιστική Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), ο ΠΑΣΕΒΙΠΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων), ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ), ο Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑ.ΣΥ.ΦΩΣ.), καθώς επίσης και εξειδικευμένοι επιστήμονες και στελέχη της αγοράς.

Από πλευράς ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, ο Δ/ντής του τομέα Φ/Β, Δρ. Ιωάννης Κουκούλης, με την εξαιρετική του ομιλία για τα πλεονεκτήματα των trackers στο netmetering.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.