ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Εκπρόσωποι της Παν. Ομοσπονδίας στη Γεν. Συν. του «Συλλόγου Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων»

Μέλη της ΠΟΒΑΣ έδωσαν το «παρών» στη Γενική Συνέλευση και την κοπή της πίτας του «Συλλόγου Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων».

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παπαευθυμίου, παρευρέθηκαν μετά από πρόσκληση του «Συλλόγου Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων» στη Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Πρόεδρος του Σωματείου Τρικάλων, Χρήστος Γκαραγκούνης καθώς και ο επιστημονικός συνεργάτης της ΠΟΒΑΣ, Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα και την εκπαίδευση των συναδέλφων. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Λάρισας, Ιωακείμ Μπαχατήρογλου αναφέρθηκε στον απολογισμό δράσης και τον προγραμματισμό, οι οποίοι εγκρίθηκαν από τα μέλη της Συνέλευσης των μελών.

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον κ. Παγιάτη, ο οποίος μεταξύ άλλων κατά τη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι, «η συνεχιζόμενη κρίση της ακρίβειας έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα τόσο των επιχειρήσεων όσο και των νοικοκυριών, που χρειάζεται πλέον να κάνουν περικοπές σε βασικές ανάγκες. Όλα αυτά συνθέτουν ένα κλίμα απαισιοδοξίας, καθώς πάνω από το 50% των πολιτών πιστεύουν ότι η οικονομική τους κατάσταση θα επιδεινωθεί το επόμενο διάστημα. Όμως ο κλάδος άντεξε στα δύσκολα και συνεχίζει να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες, μπορούμε λοιπόν να είμαστε συντηρητικά αισιόδοξοι για το επόμενο διάστημα».

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας και δείπνο προς τιμήν των καλεσμένων, όπου δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με τους συναδέλφους. Η ΠΟΒΑΣ από τη μεριά της ευχαρίστησε θερμά Πρόεδρο του Συλλόγου, Ιωακείμ Μπαχατήρογλου καθώς και τα μέλη του ΔΣ για την πρόσκληση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.