ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Το προηγμένο συρόμενο & ανασυρόμενο σύστημα νέας γενιάς M450!

Το συρόμενο και ανασυρόμενο SMARTIA M450 της ALUMIL συνδυάζει απαράμιλλο σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα και επιδόσεις που προσφέρουν θερμική άνεση και ασφάλεια.

Απόλυτη άνεση, μέγιστη κατασκευαστική ευελιξία, minimal σχεδίαση, υψηλές επιδόσεις. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα πουπροσφέρει η νέα πρόταση της ALUMIL για συρόμενα και ανασυρόμενα συστήματα και περιμένει να την ανακαλύψετε.

Το SMARTIA M450 είναι ένα σύστημα που ανταποκρίνεται μοναδικά στις απαιτητικές προδιαγραφές των σύγχρονων κτιρίων και προσφέρει μοντέρνα σχεδίαση και κορυφαίες επιδόσεις θερμομόνωσης

Το minimal design του -με μόλις 25 χιλ. εμφανές αλουμίνιο στο σημείο της επαλληλίας, τόσο για τις ανασυρόμενες, όσο και για τις απλές συρόμενες τυπολογίες- το κάνει να ξεχωρίζει, χαρίζοντας φυσικό φωτισμό και αναβαθμισμένη οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.

Επίσης, το σύστημα προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση, αναβαθμίζοντας σημαντικά το βιοτικό επίπεδο. Παράλληλα, ο οδηγός του συστήματος, με την κρυφή απορροή υδάτων και το μειωμένο βάθος, συμβάλλει στην άψογη απόδοση ως προς τη στεγάνωση, ενώ καθαρίζεται ιδιαίτερα εύκολα.

Πέραν των λειτουργικών και αισθητικών του αρετών, το M450 προσφέρει πολύ σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στην ενεργειακή απόδοσή του. Είναι ιδανικό για κατασκευές «πράσινων» κτιρίων, με τιμές δείκτη θερμοπερατότητας (Uw) που αγγίζουν το 1,26 W/m2K (η μέτρηση ισχύει για δίφυλλη τυπολογία διαστάσεων 3,00 μ. x 2,20 μ. (ΠxΥ) με Ug=0,8 και ψ=0,03), πάντα σε συνάρτηση της τυπολογίας, του τζαμιού και των διαστάσεων του κουφώματος.

Το M450, παρά τη minimal αισθητική του, διατηρεί ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για νέα κτίρια και αντικαταστάσεις, παρέχοντας ευκολία κύλισης, ακόμα και σε μεγάλα ανοίγματα.

Το SMARTIA M450 είναι μια σημαντική προσθήκη στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της ALUMIL. Είναι μια πρόταση που συνδυάζει απαράμιλλο σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα και επιδόσεις που προσφέρουν θερμική άνεση και ασφάλεια. Ένα σύστημα που… ήρθε για να μείνει!

Νέες χωνευτές τυπολογίες για το SMARTIA M450

Το SMARTIA M450 της ALUMIL είναι ένα σύστημα νέας γενιάς για συρόμενα και ανασυρόμενα, που ανταποκρίνεται ιδανικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων.

Εκτός από τη minimal σχεδίασή του (βασικό πλάτος 45 χιλ., με 25 χιλ. εμφανές αλουμίνιο στο σημείο της επαλληλίας), το M450 προσφέρει υψηλή θερμομόνωση, διαθέτει οδηγό με κρυφή απορροή υδάτων και προσφέρει κατασκευαστική ευελιξία.

Πρόσφατα, έγιναν διαθέσιμες οι νέες λύσεις της σειράς για χωνευτά κουφώματα. Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός των χωνευτών τυπολογιών δίνει τη δυνατότητα για ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης (πιστοποιημένο Uf από 1,3 W/m2K), ενισχύοντας το σύστημα στην κάλυψη αυξημένων απαιτήσεων για ενεργειακά κτίρια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.