ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Ο κορυφαίος συνεργάτης των κατασκευαστικών της επαρχίας

Σε μία ακόμη τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού προχώρησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ, εξοπλίζοντας με μηχανήματα αιχμής εταιρεία κατασκευής κουφωμάτων στο Αγρίνιο.

Άλλη μία τοποθέτηση τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ αυτή την φορά στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην εταιρεία του κ. Σιατή.

Η εταιρεία κατασκευών με έδρα το Αγρίνιο προχώρησε σε αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού της και δεν θα μπορούσε να επιλέξει άλλον συνεργάτη πέρα από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της EMMEGI που επί σειρά ετών έχει αναλάβει τους εξοπλισμούς όλων των μικρών και μεγάλων κατασκευαστικών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής

Πριν λίγους μήνες είχε προηγηθεί η αγορά του πριονιού αλουμίνιου δυο κεφάλων RADIAL STAR 500/4m της EMMEGI και τώρα, συνεχίζοντας την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων, η εταιρεία κατασκευών του κ. Σιατή εξοπλίστηκε με το κέντρο επεξεργασίας PHANTOMATIC X4 του καταξιωμένου ιταλικού οίκου.

Το διπλό πριόνι RADIAL STAR συνεργάζεται άριστα με το κέντρο επεξεργασίας 4άρων αξόνων PHANTOMATIC X4 και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα γραφείου FP PRO συνθέτουν μια πλήρη γραμμή παραγωγής που συμβάλλει τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας.

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται εξολοκλήρου από το γραφείο: αρχικά προγραμματίζονται οι λίστες κοπών & επεξεργασιών και στη συνέχεια βελτιστοποιημένες πλέον μέσω USB μεταφέρονται στο πριόνι όπου γίνονται οι κοπές. Ακολούθως εκτυπώνονται οι ετικέτες που κολλιούνται σε κάθε κομμάτι υπό μορφή barcode. Τα κομμάτια μεταφέρονται έπειτα στο κέντρο επεξεργασίας, όπου διαβάζονται από το scanner και αναγνωρίζονται οι επεξεργασίες που έχουν προεπιλεγεί.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ ευχαρίστησε τον κ. Σιατή για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε και από την πλευρά της δεσμεύτηκε, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους την έχουν εμπιστευθεί ή θα την εμπιστευτούν  στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.