ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023: Κτίζει το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου!

Πέντε μήνες πριν την έναρξη της έκθεσης και η ΟΙΚΟΔΟΜΗ πλησιάζει το sold out, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως ο κατασκευαστικός κλάδος έχει τη δική του εξειδικευμένη έκθεση.

Με τη ζήτηση από εκθέτες και επισκέπτες να είναι στα ύψη, οι επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design δίνουν ραντεβού στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στις 19-22 Οκτωβρίου 2023, καθιστώντας και πάλι την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ως το σημαντικότερο γεγονός του κλάδου.

Με τις σύγχρονες συνθήκες να έχουν επιβάλει την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ δίνει τις λύσεις για κάθε επαγγελματία, μέσα από μία ευρεία ποικιλία προϊόντων, δομικών υλικών, τεχνολογικών συστημάτων και υπηρεσιών δόμησης, ανακαίνισης, διαχείρισης και λειτουργίας κτηρίων, βιοκλιματικής δόμησης για ιδιωτική, επαγγελματική ή δημόσια χρήση. Δίνεται έτσι η ευκαιρία να παρουσιαστεί σφαιρικά κάθε στάδιο εργασίας με την υψηλότερη ποιότητα.

Επιπλέον, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ως η απόλυτη πλατφόρμα επιχειρηματικής εξωστρέφειας για τις ελληνικές εταιρείες, συνεχίζει να επενδύει στον διεθνή της χαρακτήρα και τη φήμη που έχει κτίσει και εκτός συνόρων. Εφαρμόζοντας μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης στο εξωτερικό, η έκθεση γίνεται πόλος έλξης ξένων αγοραστών και ανοίγεται ακόμα περισσότερο σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και από άλλες περιοχές με υψηλό εμπορικό ενδιαφέρον.

Με αυτόν τον τρόπο, η έκθεση ΟΙΚΟΔOMH αποτελεί ένα πολυχρηστικό εργαλείο για τον επαγγελματία, δημιουργώντας ένα τεράστιο διεθνές επιχειρηματικό δίκτυο, που παράγει συνεχώς ευκαιρίες για ανάπτυξη και αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας, αλλά και ένα κέντρο τεχνογνωσίας που ενημερώνει για τις νέες εξελίξεις.

Παράλληλα, με την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, διοργανώνεται και η έκθεση ELECTROTEC, η έκθεση του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού, προσθέτοντας στην ποικιλία των εκθεμάτων άλλη μια σημαντική πτυχή του ευρύτερου κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.