ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

CISA: Πιστοποιημένες μπάρες πανικού για εργονομία, αντοχή & απόλυτη ασφάλεια!

Η CISA διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα κλειδαριών σε συνδυασμό με μπάρες πανικού που μπορούν να τοποθετηθούν σε μονές ή δίφυλλες πόρτες αλουμινίου, ξύλου, σιδήρου, θωρακισμένες ή πυρασφάλειας.

Ο οίκος CISA είναι βασικός κατασκευαστής στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, των μηχανισμών πανικού για όλα τα είδη πορτών. Θεωρείται από τους πρωτεργάτες που σχεδίασαν και εξέλιξαν μηχανισμούς και κλειδαριές πανικού και πυρασφάλειας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες δημόσιων οργανισμών, εμπορικών κέντρων, σχολικών μονάδων, νοσοκομείων και μεγάλων έργων.

Συχνά θα αναγνωρίσετε τα προϊόντα της εταιρείας σε αεροδρόμια, μετρό, τράπεζες, θέατρα, πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιήσεις, αντιβακτηριακή επίστρωση, εργονομία, αντοχή και απόλυτη ασφάλεια.

Διατίθεται μια πλήρης γκάμα κλειδαριών σε συνδυασμό με μπάρες πανικού, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε μονές ή δίφυλλες πόρτες αλουμινίου, ξύλου, σιδήρου, θωρακισμένες ή πυρασφάλειας, ενώ κάποια μοντέλα έχουν τη δυνατότητα εξ ’αποστάσεως ανοίγματος, φωτεινής και ακουστικής ένδειξης ή συνδυάζονται με συστήματα access control.

Με ιδιαίτερα απλό αλλά εργονομικό, έξυπνο και στιβαρό σχεδιασμό, εγγυώνται εύκολη, γρήγορη και απλή εφαρμογή για τον επαγγελματία.

Πληροφορίες

Επισκεφτείτε τη CISA Spa στο: www.cisa.com/en/index.html
Ελληνική αντιπροσωπεία: PRECISA ΜΕΠΕ. Τηλ. (0030) 210 3229333
E-mail: precisa@precisa.com.gr

Αναζητήστε τα προϊόντα CISA σε διακεκριμένους συνεργάτες της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.