ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Ο ΣΕΒ επισκέφθηκε τον βιομηχανικό χώρο της δυναμικής διέλασης

Σε μια κίνηση που έχει σκοπό να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, ιδιαιτέρως στην ελληνική περιφέρεια, ο ΣΕΒ επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Κεντρική Μακεδονία.

Η ELVIAL έχει ως βασική φιλοσοφία την αδιάκοπη ανάπτυξη και τις επενδύσεις σε τεχνολογία, τεχνογνωσία, εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό και σε αυτή την προσπάθεια ο ΣΕΒ παραμένει σημαντικός αρωγός. Η επίσκεψη που έγινε στον βιομηχανικό χώρο της εταιρείας στο Κιλκίς ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να λάβουν χώρα συνομιλίες με τα μέλη του ΣΕΒ, να ακουστούν οι προτάσεις του Συνδέσμου, καθώς και να παραθέσουν οι άνθρωποι της ELVIAL τις δικές τους για τη βιομηχανία του αλουμινίου σήμερα.

Βασικό και καίριο ζήτημα της συνάντησης ήταν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες και ιδιαίτερα οι βιομηχανίες στη βόρεια Ελλάδα αλλά παράλληλα και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε αυτό το πλαίσιο. Επιπροσθέτως μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στην ανάπτυξη και στους τρόπους που ο ΣΕΒ και οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια για τη βελτίωση και της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Το βασικό και ουσιαστικό μέρος της επίσκεψης αποτελούνταν από την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της ELVIAL. Στο πλαίσιο της περιήγησης που πέρασε μέσα από ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας, παρουσιάστηκε στην αντιπροσωπία του ΣΕΒ η διαδικασία της διέλασης αλουμινίου σε ολόκληρο το εύρος της, από την αποθήκευση της πρώτης ύλης μέχρι και την ολοκλήρωση του τελικού προϊόντος. Η ξενάγηση, ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ανθρώπους του Συνδέσμου να συνομιλήσουν με τους συνεργάτες της ELVIAL σε κάθε σταθμό εργασίας και να ενημερωθούν διεξοδικά για τις απαιτούμενες διεργασίες.

Η ανάπτυξη της περιφέρειας, η ενημέρωση και ενδυνάμωση των επιχειρήσεων σε αυτή αποτελούν πλέον έναν σημαντικό στόχο για όλους. Η ELVIAL ευχαρίστησε τον ΣΕΒ για αυτή του την πρωτοβουλία και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει σε αυτήν την κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.