ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Το “Multiverse” της ΕΣΩ 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Στην κατάμεστη Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, οι εκπρόσωποι των τεχνών του σχεδιασμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μοιράστηκαν τη γνώση και την εμπειρία τους, γύρω από τη θεματική “Multiverse”.

Για 11η συνεχόμενη χρονιά η ALUMINCO συμμετείχε ως διακεκριμένος χορηγός στην ημερίδα ΕΣΩ που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου οι επιφανείς εκπρόσωποι των τεχνών του σχεδιασμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν το «παρών», μοιράζοντας τη γνώση και την εμπειρία τους, γύρω από τη θεματική “Multiverse” που προτείνει τη συνύπαρξη πολλών και διαφορετικών μορφών φυσικής και τεχνητής ζωής.

Φέτος, η γιορτή της αρχιτεκτονικής και του design ήταν πιο εντυπωσιακή και πολυπληθής από ποτέ, με τη συμμετοχή διακεκριμένων αρχιτεκτόνων από το Λονδίνο, την Κοπεγχάγη, το Τόκυο, την Ιερουσαλήμ και ασφαλώς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μοιράστηκαν στη σκηνή της φετινής ΕΣΩ το όραμά τους, τις καινοτόμες σχεδιαστικές πρακτικές τους, τους προβληματισμούς τους και, φυσικά, τα σχέδια τους για την αναθεώρηση και τον επανασχεδιασμό των σύγχρονων μητροπόλεων αλλά και της υπαίθρου.

Κορυφαία στιγμή της ημερίδας, για μια ακόμη χρονιά, η πέμπτη, κατά σειρά, απονομή των βραβείων Archisearch Lifetime Achievement Awards, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, τιμώντας, για τη συνολική προσφορά τους, τρεις σπουδαίους αρχιτέκτονες και δασκάλους, τον Δημήτρη Αντωνακάκη, τον Δημήτρη Φιλιππίδη και τον Κυριάκο Κυριακίδη, καθώς και τη σημαντική ζωγράφο, εικαστικό και ακαδημαϊκό Ρένα Παπασπύρου.

Η ALUMINCO, διαχρονικός αρωγός της ΕΣΩ, είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει στο -σε λιτές γραμμές και χωρίς εντάσεις- stand, τη νέα σειρά προϊόντων WALL&DECO, καθώς και το σύστημα SL55 με minimal σχεδίαση από τη σειρά SKYLINE.

Η ΕΣΩ 2023 πραγματοποιήθηκε σε παραγωγή της Design Ambassador με επιμέλεια περιεχομένου από το Archisearch. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Δανάη Μακρή, Επικεφαλής περιεχομένου της Design Ambassador και ο Νικόλας Μπαρελιέ, αρχιτέκτονας, ιδρυτής του clothing brand SCALA και μόνιμος συνεργάτης της Design Ambassador.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.