ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγία στο Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Βουτζά

Η Europa χορήγησε ειδικές αντιπυρικές στολές προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες και το αίτημα των πυροσβεστών.

Κατόπιν αιτήματος των Εθελοντών του Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Βουτζά, η Europa πραγματοποίησε σημαντική χορηγία επιχειρησιακών ειδών, συνδράμοντας έμπρακτα στο έργο του Σώματος.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία χορήγησε ειδικές αντιπυρικές στολές προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες και το αίτημα των πυροσβεστών, με στόχο τη μέγιστη ασφάλεια των εθελοντών κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων.

Η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Europa, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, παρουσία της κας Τζοβάννας Παλυβού, Public Relations & Health Dpt. Director και της κας Νένας Κεβορκιάν Παλαντζιάν, CSR Director της εταιρείας αντίστοιχα.

Η συγκεκριμένη δράση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δράσεων που υλοποιείται σε ετήσια βάση εντός του προγράμματος EUROPA CARES, υποστηρίζοντας έμπρακτα, εντός των δυνατοτήτων του, το πυροσβεστικό σώμα στις μάχες που καλείται να δώσει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, για όλους μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.