ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

THEMELIO Software: Άνοιξε τις πόρτες της με στόχο την ενημέρωση του κλάδου!

Με περίπου 100 συμμετοχές ολοκληρώθηκε άλλο ένα επιτυχημένο σεμινάριο της καταξιωμένης εταιρείας τεχνολογίας THEMELIO Software.

Άλλο ένα webinar ολοκληρώθηκε επιτυχώς με 100 περίπου συμμετοχές επαγγελματιών πολλών κατηγοριών του κλάδου. Κατασκευαστές και μεταπωλητές κουφωμάτων, εκπρόσωποι των παραγωγών εταιρειών, πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες, ενημερώθηκαν για:

  • Την τήρηση φάκελου έργου
  • Το σύστημα ελέγχου παραγωγής (FPC)
  • Τα νέα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας

Ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος ανέπτυξε αναλυτικά όλα τα θέματα κι έδωσε απαντήσεις σε ποικίλες απορίες. Ο κ. Παναγιώτης Γαλατάς παρουσίασε τα εργαλεία που διαθέτει το πρόγραμμα παραγωγής και διαχείρισης κουφωμάτων Profil UP προκειμένου όλες αυτές οι απαιτήσεις να τηρούνται αυτόματα και ηλεκτρονικά.

Για μια ακόμη φορά, η THEMELIO Software, πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογίας με ολοκληρωμένες λύσεις για τους επαγγελματίες στον κλάδο των κουφωμάτων, άνοιξε της πόρτες της με σκοπό την εκπαίδευση και ενημέρωση του πελατολογίου της πρωτίστως αλλά και του κλάδου συνολικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.