ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ: Το ορόσημο του οικοδομικού κλάδου και των επαγγελματιών!

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα και προσφέρει σύγχρονα εργαλεία στον κάθε επαγγελματία που αναζητά καινοτόμες λύσεις και τεχνογνωσία.

Το μεγαλύτερο γεγονός του οικοδομικού και του κατασκευαστικού κλάδου, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023 στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και ταυτόχρονα το πλέον σύγχρονο κέντρο εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 αποτελεί τη γιορτή του κλάδου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Οι επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ για να βρουν λύσεις μέσα από μία ευρεία ποικιλία προϊόντων, δομικών υλικών, τεχνολογικών συστημάτων και υπηρεσιών δόμησης, ανακαίνισης, διαχείρισης και λειτουργίας κτιρίων, όπως και βιοκλιματικής δόμησης για ιδιωτική, επαγγελματική ή δημόσια χρήση.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι ο απόλυτος προορισμός για κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα, προσφέροντας τα εργαλεία, την τεχνογνωσία και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο. Αποτελεί μια πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα και έχει ως κύριους στόχους την επιχειρηματική δικτύωση, την εξωστρέφεια των εταιρειών και την ανάδειξη της Ελλάδας ως το εμπορικό κέντρο του κλάδου στη ΝΑ Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Με αυτόν τον τρόπο, η έκθεση ΟΙΚΟΔOMH 2023 αποτελεί ένα πολυχρηστικό εργαλείο για τον επαγγελματία, δημιουργώντας ένα ευρύ, διεθνές επιχειρηματικό δίκτυο, που παράγει συνεχώς ευκαιρίες για οικονομική πρόοδο και αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας. Την ίδια στιγμή, συνιστά και ένα κέντρο τεχνογνωσίας και ενημέρωσης των στελεχών της αγοράς για τις τελευταίες εξελίξεις της βιομηχανίας.

Με τις συμμετοχές των εκθετών και το ενδιαφέρον ξένων επισκεπτών να έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 μεγαλώνει ακόμα περισσότερο σε μέγεθος. Ραντεβού στις 19 – 22 Οκτωβρίου 2023 στο Metropolitan Expo, εκεί που κτίζεται το μέλλον του οικοδομικού και του κατασκευαστικού κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.