ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO PERGOLA BIOCLIMATIC – C: Κορυφαία λύση στην εξωτερική σκίαση!

Εξαιρετικό σύστημα βιοκλιματικής πέργκολας αλουμινίου με κινητές περσίδες από την EXALCO, με αθόρυβο μηχανισμό περιστροφής των περσίδων και πολλές επιλογές σε επίπεδο αυτοματισμών και φινιρίσματος.

Το σύστημα EXALCO PERGOLA BIOCLIMATIC – C είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα σκίασης εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο με περιστρεφόμενες περσίδες, το οποίο παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε συνθήκες ηλιοφάνειας, αλλά και από τη βροχή ή το χιόνι με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την ποικιλία χρωμάτων που προσφέρει, καθώς και η δυνα­τότητα προσθήκης διαφόρων αυτοματισμών (φωτισμός LED, αισθητήρες βροχής, χιονιού, αέρα κ.λπ.), καθι­στούν τη βιοκλιματική πέργκολα της EXALCO ιδανική για χρήση κά­λυψης εξωτερικών και ημιυπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχει­ακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

Με την EXALCO PERGOLA BIOCLIMATIC – C μπορείτε να με­ταμορφώσετε έναν απλό υπαίθριο χώρο σε ένα χρηστικό και άνετο περιβάλλον.

Αθόρυβος μηχανισμός περιστροφής περσίδων

Η EXALCO PERGOLA BIOCLIMATIC – C είναι ειδικά σχεδιασμένη και μελετημένη για να απορροφάται ο θόρυβος που προκαλείται κατά τη διάρκεια κίνησης των περσίδων. Αυτό οφείλεται στη χρήση ειδικών εξαρτημάτων, όπως μοτέρ και ελαστικά, που επιτρέπουν την ελεύ­θερη κίνηση των περσίδων και το κλείσιμό τους με αθόρυβο τρόπο.

Η κίνηση των περσίδων μπορεί να ρυθμιστεί ηλεκτρικά από 0ο έως 100ο ώστε να επιτρέπει την πλήρη εκμετάλλευση της πέργκολας σε όλες τις καιρικές συνθήκες και να επιτυγχάνεται η επιθυμητή ηλιο­φάνεια ή η ροή του αέρα.

EXALCO Fixed Pergola: Σύστημα πέργκολας αλουμινίου με σταθερές περσίδες

Το νέο σύστημα EXALCO Fixed Pergola είναι ένα πρωτοποριακό, πολυμορφικό σύστημα σκίασης, εξ ’ολοκλήρου από αλουμίνιο, με σταθερές περσίδες, το οποίο επιτρέπει τη συνεχή ανανέωση του αέρα.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την απου­σία εμφανών σημείων σύνδεσης και τη δυνατότητα επι­λογής από ποικιλία χρωμάτων, προσφέρει minimal αι­σθητική και καθιστά την EXALCO Fixed Pergola ιδανι­κή για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημι-υπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

Χρήση ως διαχωριστικό

Αποτελεί μέρος της σταθερής πέργκολας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνεργασία με αυτή όσο και ανεξάρτητα ως διαχωριστικό δωμα­τίων, περίφραξη ή άλλες εφαρμογές. Το βασικό προφίλ του διαχωριστικού συνεργάζεται με πλή­θος προφίλ, καθώς και διαφόρων υλικών όπως γυαλί, διάτρητη λαμαρίνα, roller σκίασης και πε­ρισσότερα.

Φινίρισμα

Για το φινίρισμα των προφίλ προσφέρεται η δυνατό­τητα επιλογής μεταξύ ανοδίωσης, χρώματος ηλεκτρο­στατικής βαφής (RAL) από μεγάλη ποικιλία αποχρώ­σεων ή απομίμησης ξύλου. Σε κάθε περίπτωση, παρέ­χει εξαιρετική ανθεκτικότητα, ιδανική για παραθαλάσ­σιες περιοχές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.