ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: Περιμετρικός μηχανισμός ανοιγοανάκλισης X-100+

Για το γνώριμο προφίλ σου CAMERA EUROPEA, δεν έχεις λόγο να αλλάξεις τις καλές συνήθειές σου!

Ο καλύτερος περιμετρικός μηχανισμός της αγοράς ήρθε και είναι από την οικογένεια DOMUS. Ο Χ-100+ είναι αποτέλεσμα πρωτοπορίας και τεχνογνωσίας 106 χρόνων. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει ύψιστη ασφάλεια και αντοχή, συμβάλλοντας στην προστασία των έργων σας!

Αντοχή: Αποτελείται από ανοξείδωτα μέρη – απίστευτη αντοχή χυτών εξαρτημάτων.

Ασφάλεια: Περισσότερα κλειδώματα σε όλες τις διαστάσεις – καλύτερη στεγανότητα.

Ταχύτητα: Πιο γρήγορη τοποθέτηση. Εφαρμόζεται χωρίς τρυπήματα – «πληγές» στο κούφωμα.

Ευελιξία: Επιλογή ποσότητας & είδους κλειδώματος.

Ευκολία: Τοποθετείται συρταρωτός με χρήση ντίζας αλουμινίου & διευκολύνει στη διόρθωση λαθών.

Λειτουργικότητα: Ραουλομανίταρα για πιο ομαλή λειτουργία.

Εργονομία: Αφού με το ίδιο προϊόν κατασκευάζεις ό,τι κούφωμα επιθυμείς. Μικρή συσκευασία για όλα τα μεγέθη – Πλεονέκτημα στο στοκ & τη μεταφορά.

Οικονομία: Ανταγωνιστική τιμή & πολλαπλά οφέλη στην κατασκευή.

Επιλογές: Δυνατότητα χρήσης οποιασδήποτε σπανιολέτας & συστήματος καρέ σε 3 διαφορετικά κέντρα.

Με τον Νέο Περιμετρικό Μηχανισμό Ανοιγοανάκλισης DOMUS, δεν έχεις λόγο να αλλάξεις το καταξιωμένο στην αγορά προφίλ camera europea.

Σπανιολέτες

Οι σπανιολέτες ανοιγόμενων χρησιμοποιούνται σε όλα τα προφίλ αλουμινίου και διατίθενται με φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής (λευκό, μαύρο και ασημί). Θα τις βρείτε σε τέσσερα σχέδια λαβών, κλασική, ορθογώνια, οβάλ και express.

Όλες οι σπανιολέτες μπορούν να συνδυαστούν με τον μηχανισμό DOMUS X-100+. Ζητήστε τες στο εμπορικό κατάστημα με το οποίο συνεργάζεστε. Κατόπιν παραγγελίας, προσφέρονται και σε ειδικά χρώματα, επιλέγοντας από γκάμα με περισσότερους από 300 κωδικούς. Είναι η ασφαλέστερη και ποιοτικότερη λύση για ανοιγόμενα παράθυρα αλλά και μπαλκονόπορτες.

Έχουν βάση και βίδες στήριξης από ανοξείδωτο χάλυβα (INOX 304) και διαθέτουν άψογη λειτουργικότητα. Τοποθετούνται σε αριστερά και δεξιά κουφώματα αλουμινίου, με εύκολη μετατροπή και έχουν ασφάλιση πάνω – κάτω.

Η βαφή όλων των εξαρτημάτων της DOMUS γίνεται ηλεκτροστατικά, με πολυεστερική πούδρα, η οποία συνοδεύεται από πιστοποιητικό ISO 9001 και αντιμικροβιακό πιστοποιητικό.

Σύρτες

Οι απλοί και οι μηχανικοί σύρτες μιας κίνησης είναι κατάλληλοι για δεξί ή αριστερό παράθυρο. Διατίθενται με φωλιές πλαστικές ή μεταλλικές και ρυθμιζόμενα άκρα για camera. Είναι εύκολοι στην τοποθέτηση, κατάλληλοι για όλα τα ανοιγόμενα προφίλ αλουμινίου και παρέχουν μέγιστη ασφάλεια για δίφυλλα ανοιγόμενα παράθυρα.

Οι απλοί σύρτες διαθέτουν πλαστικά μέρη από πολυαμίδιο ειδικής σύνθεσης, για μεγαλύτερη αντοχή. Οι μηχανικοί σύρτες διαθέτουν μεταλλικά άκρα κλειδώματος, με δυνατότητα ρύθμισης, κι έχουν ταυτόχρονο κλείδωμα πάνω – κάτω με μια κίνηση, καθώς και μεγάλη αντοχή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.