ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Ανοίγει νέο κύκλο συναντήσεων με εταιρείες του κλάδου

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά στο πλαίσιο του νέου κύκλου συναντήσεων με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αλουμινίου, πραγματοποίησε στα γραφεία της, με μεγάλη επιτυχία, παρουσίαση των προϊόντων της DOMUS.

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά ανοίγοντας έναν νέο κύκλο συναντήσεων με εταιρείες του κλάδου, πραγματοποίησε στα γραφεία της, παρουσίαση προϊόντων της εταιρείας DOMUS.

Συμμετείχαν συνάδελφοι, μέλη της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, οι οποίοι αφού παρακολούθησαν την παρουσίαση των νέων προϊόντων, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρείας και να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για την εφαρμογή τους.

Το Δ.Σ. της ΕΝΚΑΣ Πειραιά ευχαρίστησε θερμά τη διεύθυνση της εταιρείας DOMUS και τα στελέχη της που συνέβαλαν στην παρουσίαση των προϊόντων, για τα οποία οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα συναντήσεων με εταιρείες του κλάδου θα συνεχιστεί, ενισχύοντας τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων του κλάδου, βελτιώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό των βιοτεχνιών μελών της ΕΝΚΑΣ και την ποιότητα των τελικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.