ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Ασημένιος χορηγός της ημερίδας ΕΣΩ2023

Η ELVIAL ήταν παρούσα σε ολόκληρη τη διάρκεια της ΕΣΩ, παρουσιάζοντας λύσεις που σηματοδοτούν το μέλλον και προάγουν τη μοντέρνα αρχιτεκτονική.

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για 11η χρονιά, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ΕΣΩ2023, προσελκύοντας τα βλέμματα των ανθρώπων της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Η ELVIAL ως ασημένιος χορηγός, στηρίζει σταθερά εκδηλώσεις σαν αυτή, δείχνοντας πάντοτε ιδιαίτερη βαρύτητα στις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις, τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες πρακτικές.

Η βασική θεματική της ημερίδας με ονομασία “MULTIVERSE”, ανέδειξε τη νέα αρχιτεκτονική κουλτούρα ιδιαιτέρως στον αστικό ιστό και τόνισε την όλο και αυξανόμενη ανάγκη για βιωσιμότητα και οικολογικές λύσεις στην κατασκευή, καθώς βρισκόμαστε στην αυγή ενός πλήρως ψηφιακού και εκβιομηχανισμένου κόσμου.

Για ακόμη μία χρονιά οι ομιλητές, με αρκετούς από αυτούς να έρχονται από χώρες τους εξωτερικού, κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων με τις ομιλίες τους και έδωσαν μια διαφορετική οπτική και νέες ιδέες στον τρόπο που προσεγγίζεται η αρχιτεκτονική στις μέρες μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ήταν κατάμεστη για ακόμη μια χρονιά.

Η ELVIAL βρέθηκε εκεί σε ολόκληρη τη διάρκεια της ημερίδας. Στο περίπτερό της, η εταιρεία παρουσίασε προϊόντα που σηματοδοτούν το μέλλον και προάγουν τη μοντέρνα αρχιτεκτονική αισθητική. Το ενδιαφέρον του κόσμου και των αρχιτεκτόνων για τα συστήματα αλουμινίου της ELVIAL ήταν εντυπωσιακό, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πόσο σημαντικό δομικό στοιχείο είναι το κούφωμα αλουμινίου στο σύνολο των κατασκευών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.