ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Πέργκολες σε πληθώρα σχεδίων για κάθε απαίτηση & ανάγκη

Οι πέργκολες της ALUMINCO συνδυάζουν όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητά ο επαγγελματίας και ο τελικός χρήστης σε ένα ποιοτικό σύστημα. Προσφέρουν ποικιλία σχεδίων, μεγάλη ανθεκτικότητα και χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη ευκολία τοποθέτησης.

Στα συστήματα σκίασης της ALUMINCO θα βρούμε πέργκολες σε μοντέρνα και παραδοσιακά  σχέδια. Οι πέργκολες προφυλάσσουν από την ηλιακή ακτινοβολία και συμβάλλουν στη διαμόρφωση ιδανικών συνθηκών σε εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και απαράμιλλη αισθητική.

Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής της πέργκολας αλουμινίου της ALUMINCO εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η πέργκολα προσαρμόζεται σε κάθε χώρο, αφού συναρμολογείται και τοποθετείται εύκολα και δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση.

Η βαφή της γίνεται ηλεκτροστατικά με ειδική επεξεργασία seaside class για προστασία από το έντονα επιβαρυμένο περιβάλλον των παραθαλασσίων περιοχών. Διατίθεται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία, σε ειδικά χρώματα και αποχρώσεις σε απομίμηση ξύλου.

Παραδοσιακή πέργκολα

Η παραδοσιακή πέργκολα μπορεί να εφαρμοσθεί σε κατασκευές κτιρίων, προσδίδοντας την αίσθηση του κλασικού. Είναι ανθεκτική στις διάφορες καιρικές συνθήκες, εύκολη στη συναρμολόγηση και στην τοποθέτηση και δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση. Η βαφή της γίνεται ηλεκτροστατικά με ειδική επεξεργασία seaside class για προστασία από την αρμύρα και διατίθεται σε πολλά χρώματα, καθώς επίσης σε αποχρώσεις απομίμησης ξύλου.

Παραδοσιακή με πολυκαρμπονικά φύλλα

Η παραδοσιακή πέργκολα μπορεί να δεχθεί πολυκαρμπονικά φύλλα που προσφέρουν επιπλέον προστασία από τις διάφορες καιρικές συνθήκες. Προσφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο η τεχνοτροπία και η αισθητική του νεοκλασικού, συνδυάζοντας σύγχρονα υλικά όπως πολυκαρμπονικά φύλλα Lexan®, την επίσημη διανομή των οποίων έχει για την Ελλάδα η ALUMINCO.

Παραδοσιακή με χρήση πανιού

Ο συνδυασμός της παραδοσιακής πέργκολας με πανί προσφέρει επιπλέον προστασία και σκίαση, προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του αρχοντικού, ιδιαίτερα όταν συνδυαστεί σε αποχρώσεις απομίμησης ξύλου.

Η συγκεκριμένη λύση είναι ιδανική για εφαρμογές σε παραδοσιακούς οικισμούς ή εξοχικές κατοικίες, προσφέροντας τη ζεστασιά που απαιτεί η παράδοση.

Μοντέρνα πέργκολα

Μια μοντέρνα πρόταση στις πέργκολες αλουμινίου, σε απλές και ευκρινείς γραμμές που ταιριάζει απόλυτα σε κτίρια υψηλών αρχιτεκτονικών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Διατίθεται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία με ειδική επεξεργασία ηλεκτροστατικής βαφής seaside class και αναμφισβήτητη υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αποτελεί την τέλεια αρχιτεκτονική λύση για μια νέα και πρωτοποριακή σχεδίαση στον περιβάλλοντα χώρο σύγχρονων κατοικιών.

Μοντέρνα με πολυκαρμπονικά φύλλα

Η μοντέρνα πέργκολα μπορεί επίσης να δεχθεί πολυκαρμπονικά φύλλα για επιπλέον προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Η προσθήκη πολυκαρμπονικών καθιστά την πέργκολα ιδανική για εφαρμογές σε κήπους, πισίνες, roof garden κ.α. προσδίδοντας στυλ και ιδιαίτερη αισθητική.

Χρησιμοποιώντας ως υλικό κάλυψης τα πολυκαρμπονικά φύλλα Lexan®, την επίσημη διανομή των οποίων έχει για την Ελλάδα η ALUMINCO, μπορούν να δημιουργηθούν πέργκολες με πλήρη ασφάλεια και στεγανότητα.

Μοντέρνα με χρήση πανιού

Η εφαρμογή της πέργκολας με χρήση πανιού αποτελεί μια λειτουργική λύση στη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Ο συνδυασμός της μοντέρνας πέργκολας με πανί προσφέρει επιπλέον σκίαση σε πολλές εφαρμογές όπως μπαλκόνια, κήπους κ.α. Μπορεί ωστόσο να εξυπηρετήσει και επαγγελματικούς χώρους.

Μοντέρνα με κινούμενες περσίδες

Η τεχνολογική εξέλιξη στα συστήματα σκίασης έχει έρθει με την υπογραφή της ALUMINCO. Μια εξαιρετικά μοντέρνα λύση που έγινε με γνώμονα, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική. Με τη χρήση ενός μοτέρ, η πέργκολα προσφέρει σκίαση όσο και όποτε το επιθυμεί ο χρήστης, ρυθμίζοντας απλά την κλίση των περσίδων της οροφής.

Προσφέρει μια νέα αισθητική, αναδιαμορφώνοντας συνολικά έναν χώρο, έχοντας πλήρη εναρμόνιση με την αρχιτεκτονική του κτιρίου στο οποίο εφαρμόζεται.

Μοντέρνα με σταθερές περσίδες

Η φινέτσα συναντά την ποιότητα. Μια ακόμα λύση μοντέρνας πέργκολας όπου οι περσίδες μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε ορισμένα τμήματα, δημιουργώντας ευφάνταστους συνδυασμούς πρωτότυπων κατασκευών. Αποτελούν την τέλεια αρχιτεκτονική λύση για μια νέα και προοδευτική σχεδίαση στον χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.